Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

GYES-en levő kismama vagyok, hamarosan megszületik a 3. babám. Szeretnék kitanulni valamilyen szakmát, de úgy érzem semmi sem érdekel, semmi sem hoz lázba, hogy azt a későbbiekben szakmai berkekben szívvel lélekkel végezhessem. A kitartás és az öröm hiányozni fog, így nem érdemes belevágnom sem.

Milyen lehetőségeim vannak, esetleg hogy tudok magammal megszerettetni egy szakmát, hobbit, amiből a későbbiekben profitálhatnék?

Járt valaki hasonló helyzetben, akinek sikerült is boldogulnia belőle a későbbiekben?

Éptő jellegű hozzászólásokat várok, köszönöm!

2015. ápr. 6. 15:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg béranyaságot vállalhatnál külföldön, mert nagyon úgy tűnik amihez már gondolkodni kell, arra van kifogás miért nem jó.....
2015. ápr. 6. 17:47
 22/26 A kérdező kommentje:

Utolsónak: az eredeti kérdésben benne volt, hogy olyan szakmát szeretnék, amit szívvel lélekkel csinálhatok. Szeretnék valamiből igazán jó lenni, és nem pusztán pénzszerzési lehetőségként gondolok a munkára. Én kérek elnézést, hogy nem akarok naphosszat keményen masszőrködni vagy irodában ücsörögni és monoton munkát végezni.

A béranyaság nem, 3 gyereknél megállunk. :)

2015. ápr. 6. 18:40
 23/26 A kérdező kommentje:

És tényleg szabadúszó szerű állásra gondoltam, nem napi8órás félére.

A webdesigneren erősen gondolkozom, és a webshopon is, de pl. az utóbbi nem egyszerű, pláne kezdőtőke nélkül. Előbbi pedig nem hoz lázba, csak minimálisan. De nincs más ötlet..

2015. ápr. 6. 18:43
 24/26 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöméknek mozgó boltjuk van. autóval friss termékekkel járnak olyan faluba ahol alig van vásárlási lehetőség, plusz tanyákra is
2015. ápr. 6. 18:46
 25/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, mit szeretnél, mert az egyikhez kedved nincs, a másikhoz idő kell, a harmadikhoz pénz. Sajnos kevés olyan dolog van a világon, amibe sem időt, sem pénzt nem kell invesztálni.

A webshopnál tök mindegy, hogy milyen a kereslet a te városodban, mert akárhonnan rendelhetnek, de egy profi weboldal megszerkesztése sem fog neked két héten belül menni. Főleg, ha online fizetni is lehet, ott már nem mindegy a biztonság. Az meg, hogy csak előre lehet fizetni, nem kelt valami jó benyomást.

Nem akarsz keményen dolgozni, nem akarsz irodában dolgozni, nyelvet nem tanulsz, mégis mit akarsz? Hobbid nincs.

Ha lenne olyan ötletem, amihez nem kell pénz, nem kell tanulni, és otthonról tök jól lehet vele keresni, nem passzolnám le másnak.

2015. ápr. 6. 19:28
 26/26 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kezd elfajulni a dolog és a kezdeti segítő szándék elveszett. Köszönöm az eddigi ötleteket, részemről zárva a téma.
2015. ápr. 6. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!