Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

GYES-en levő kismama vagyok, hamarosan megszületik a 3. babám. Szeretnék kitanulni valamilyen szakmát, de úgy érzem semmi sem érdekel, semmi sem hoz lázba, hogy azt a későbbiekben szakmai berkekben szívvel lélekkel végezhessem. A kitartás és az öröm hiányozni fog, így nem érdemes belevágnom sem.

Milyen lehetőségeim vannak, esetleg hogy tudok magammal megszerettetni egy szakmát, hobbit, amiből a későbbiekben profitálhatnék?

Járt valaki hasonló helyzetben, akinek sikerült is boldogulnia belőle a későbbiekben?

Éptő jellegű hozzászólásokat várok, köszönöm!

2015. ápr. 6. 15:29
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy nem olyan szakmára gondoltam, ahol alkalmazottként lenne csak lehetőségem dolgozni. Pont a 3 gyerek miatt szabadúszóként, vállalkozóként vagy alkalmi munkában. Az előző szakmám alkalmazotti, az ki van lőve.
2015. ápr. 6. 15:31
 2/26 anonim ***** válasza:
34%
Faj a rombolo kritika? Pedig abbol is fogsz kapni ne aggodj. A szuleshez van eszed, de dolgozni a gyerekekre nincs. Gratula, kesz fonyeremeny vagy...
2015. ápr. 6. 15:31
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Beszélsz nyelveket? Milyen végzettséged volt eddig? Miket szerettél csinálni a gyerekek előtt? hobbid volt, amíg volt szabadidőd? Talán, ha együtt gondolkodunk rajta, mesélsz kicsit magadról, akkor felmerülnek ötletek! :) Meg fogod találni, ami igazán boldoggá tesz! :) Csak kicsit ülni kell rajta és átrágni! :) Mesélj! :)
2015. ápr. 6. 15:37
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Igazából sose tudni. Régen mikor munkát kerestem, nem találtam csak képzést amivel tudtam hogy nem álmaim munkáját fogom végezni de legalább adott munkát mikor kijartam a sulit. Októberben mikor meg tudtam mit foglal ez a szakma magában csak azért nem hagytam ott, mert belekezdtem. Pár hónappal később motivált hogy nem akarok megbukni de a gyakorlat nagyon nem ment, nem is érdekelt. Ahogy lassan belejöttem Rájöttem hogy ezt AKAROM csinalni és évekig élvezettel dolgoztam benne, amíg terhes lettem. Igaz most ezt a munkakört nem tudom végezni így de hianyzik egy kicsit és vicces belegondolni hogy mennyire utáltam az elején.

Jó most ezzel lehet nem segitettem de hasonlóan kezdtem, Fogalmam sem volt mihez kezdjek magammal ami érdekelne is. De a hozzáállás sokat szamit.

Még ami engem érdekelne ha magad ura akarsz lenni, egy könyvelő végzettség. Ha jol tudom fősulis de azzal csak a határidők szolnak bele az idobeosztasodba.

2015. ápr. 6. 15:44
 5/26 A kérdező kommentje:
Gyógypedagógiát tanultam ezelőtt. Komolyabb hobbim nem volt, amiből pénzt is tudnék (szeretnék) csinálni. Diploma után GYES-re kerültem így még munkatapasztalat sincs. :(
2015. ápr. 6. 15:45
 6/26 A kérdező kommentje:
Tanultam 2 évig közgázon is, de otthagytam, mert utáltam a pénzügyet, nem is ment. Könyvelő kilőve.
2015. ápr. 6. 15:47
 7/26 A kérdező kommentje:
Igazából az aggaszt, hogy azt nem tudom, mit tudnék szívvel végezni? Amikben gondolkoztam, még kitanulni is szenvedés lenne. (Webdesigner)
2015. ápr. 6. 15:49
 8/26 anonim ***** válasza:
67%

Nyelvek? Fordítási vagy tanítási munkák? Rugalmas időbeosztású.

Esetleg valami kozmetikai dolog? Körmözés vagy fodrászat? KReatív és szintén lehetsz önálló.

2015. ápr. 6. 15:55
 9/26 A kérdező kommentje:

A nyelvtanulás nem jó, mert nem szeretek nyelvet tanulni.

Olyan szakmát szeretnék, amit meg tudok szeretni, amiben versenyképessé tudnám magam tenni. Köszi a tippeket, de ezek nekem is megfordultak a fejemben, csak a motiváció, a kedv hiányzik... Nehéz eset vagyok, tudom!

2015. ápr. 6. 15:59
 10/26 A kérdező kommentje:
Ja és mifelénk nagy a munkanélküliség (Borsod), akármilyen szakma nem is lenne jó...
2015. ápr. 6. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!