Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon vágyom már egy babára....

Nagyon vágyom már egy babára. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, majd csak jövő májusban fogok érettségizni de én már most nagyon szeretnék babát. Körülöttem most sok várandós nő van és emiatt még jobban szeretném, minden gondolatom ekörül forog. Van egy barátom lassan 2 éve, ő 10 évvel idősebb nálam és már ő is szeretné nagyon, már azt is mondta, hogy hagyjam ott a sulit de azért én még le akarok érettségizni. Nagyon jó a kapcsolatunk és mindketten ugyanazt szeretnénk. Már dolgozik és van biztos fedél a fejünk fölött, ha nem járnék már iskolába biztos vagyok benne, hogy már elkezdtük volna. Viszont azt is mondta nekem, hogy nagyon szeret és soha nem hagyna el, viszont ő maximum 2-3 évet tudna várni ha nagyon muszáj. Ha addig nem akarok gyereket akkor már meggondolná. Most lehet, hogy nekem fogtok esni, hogy nem szeret igazán de én tökéletesen megértem őt. Egyedül ez a dolog az ami miatt rossz a nagy korkülönbség közöttünk. Másrészt meg ott van a családom... biztosan nem örülnének neki ha 20 évesen szülnék egy gyereket, ugyanakkor arra is gondolnom kell, hogy ez az én életem és mindent én döntök el, a döntéseimért én vagyok a felelős. Szerintem nem kellene, hogy ebben az esetben érdekeljen az, hogy ki mit szólna hozzá. Ezt az iskolát mindenképpen be akarom fejezni, de nem tudom, hogy utána hogyan tovább. Szerintetek mit tegyek? Nehéz döntés előtt állok.
2015. márc. 12. 15:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Adj még magadnak egy évet. Nyáron, 2-3 hónapra menj el egy családhoz bentlakásos babysitternek, de olyan munkát vállalj, ahol éjszaka neked kell felkelni a kisbabá(k)hoz.

Ha három hónap nemalvás, nulla szabadidő és nulla bulizás után még mindig babára vágysz, akkor te tényleg komolyan gondolod a gyerekvállalást...

2015. márc. 13. 13:59
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Az még hagyján amit rengetegen írtak itt, hogy még ha le is érettségizel sosem fogsz továbbtanulni, normális szakmát, munkatapasztalatot szerezni, ha most szülsz, de hogy nagyon nagy gáz van a kapcsolatoddal kérdező arra mérget vehetsz... ha ez a "férfi" szeretne támogatna hogy tanulj, szerezz diplomát, vagy legalább szakmát, és nem arra biztatna hogy hagyd ott a sulit érettségi előtt pláne... Azt nagyon jól leírták hogy ez a pali miért akarja ezt, de te ezt úgysem fogod belátni, mert az összes hasznos választ sértésnek vetted és bele sem gondoltál. Sajnállak, mert én is összekerültem egy ilyen érzelmi fogyatékos idiótával 16 évesen, aki 12 évvel volt idősebb , de szerencsére anyukám ezt nem hagyta volna, de eszembe se jutott volna mert volt eszem már akkor is, pedig ő még csak nem is kért ilyet tőlem. Mégis bánom azt a négy és fél évet amit pont a fiatalságomból rá pazaroltam. Most 29 évesen egy egészséges, felnőtt kapcsolatból várjuk az első babát, diploma, 10 év munka és saját lakás, esküvő után. Ha úgy alakul nem kerülök utcára egy fillér nélkül. Bánom hogy anyám egyáltalán azt is engedte hogy 16 évesen beleragadjak egy ilyen egészségtelen kapcsolatba. Persze a pali azóta is egy roncs már 40 éves elmúlt, most gyorsan felcsinált egy hasonló értelmes csajt és ennyit csinált egész életében kb.

Nincsenek szüleid akik lebeszélnének erről az őrültségről?

2015. márc. 13. 14:32
 43/48 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi lett Veletek azóta? Nagyon kíváncsi lennék!
2017. szept. 22. 10:35
 44/48 A kérdező kommentje:

Oh, de régi kérdés :D

A vágy nem enyhült... Sőt. Érettségi után megcsináltam egy tanfolyamot, szereztem szakmát és most dolgozom... de már lassan 8 hónapja próbálkozunk és nem jön. Lehet, hogy mégiscsak bele kellett volna kezdeni korábban :)

Most 20 éves vagyok, nemsokára 21. Igaz nem vagyok elkésve most sem, de ha már meglenne a baba, akkor se lenne baj.

2017. szept. 24. 09:20
 45/48 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt nem lehet tudni előre sosem! Drukkolok Nektek:).
2017. szept. 26. 15:58
 46/48 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. szept. 26. 17:49
 47/48 anonim válasza:
És most, 2021-ben hogy megy sorotok? Kíváncsi vagyok:)
2021. dec. 1. 15:38
 48/48 A kérdező kommentje:
2018-ban külön váltak útjaink (de nem lettem terhes) 🙄
2022. jan. 5. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!