Miert vagyom annyira babara?
Figyelt kérdés
22 eves no vagyok, mostanaban azt vettem eszre magamon, hogy hihetetlenul vagyom egy babara. Nem tudom, talan osszefuggesben lehet azzal, hogy nagyon szeretem a baratomat es szivesen szulnek neki. Pedig a kornyezetemben senki sem szult mostanaban, sok kisbaba sincs a kozelemben, megis nagyon vagyom a sajat kisbabamra es azon aggodom, mi lesz, ha nem lehet gyerekem.2014. okt. 21. 22:46
1/5 anonim válasza:
Természetes, hogy felvetődik benned a vágy, főleg egy olyan fiú mellett, akit szeretsz. De az már korántsem jó, ha arra gondolsz, hogy nem lehet. Kergesd el ezeket a negatív gondolatokat.
2/5 anonim válasza:
Mit csinálsz amúgy? Tanulsz, dolgozol? Van életcélod, terveid, elképzelésed a jövőről?
Ha nincs, akkor csak azért akarsz gyereket, mert unatkozol.
3/5 A kérdező kommentje:
Delelottonkent dolgozom, delutanonkent/este járok mellette tovabbkepzesre, es nyelvet tanulok. Most egy kis lakas alapjait szeretnem egyelore lerakni
2014. okt. 22. 09:38
4/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen természetes, hogy ilyen érzések alakultak ki benned. Egyrészt ez nem életkor függő, másrészt a legfontosabb, hogy az ember talál maga mellé valakit, akivel el tudja képzelni az életét ill. a családalapítást. Az anyagi háttér is nagyon fontos, mivel még azért nagyon fiatal vagy, semmiről sem vagy lekésve, és lehet, hogy előbb az alapokat érdemes lefektetni, esetleg megházasodni, és úgy nekivágni a dolognak. :) Én legalábbis szerencsének mondhatom magamat, mert számomra ez a követendő példa, ezt láttam/tanultam a szüleimtől is, de persze sokan rácáfolnak erre, és pl. csak élettársi kapcsolatban nevelik a gyermeküket, vagy épp szerény körülmények közé születik a pici, de a legnagyobb boldogságban nevelkedik. Én 27 évesen mentem férjhez, most 28 vagyok és a 10. hétben járok. Számomra most ez ideális, bár még saját házunk nincs, de ha addigra sem találunk, míg megszületik a pici, akkor is nagyon jó helye lesz! Az meg talán minden nő fejében megfordul, hogy mi lesz, ha nem lehet gyermeke... ezt gyorsan el kell hesegetni, és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Ha ne adj Isten azonnal nem jön össze, akkor még mindig ki lehet vizsgálni az okát, azon pedig az esetek legnagyobb részében lehet is segíteni! Hihetetlen, hogy az orvostudomány hol jár már manapság! Szóval ne tessék előre aggódni, minden rendben lesz, ha itt lesz az ideje! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2014. okt. 22. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!