Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 22 évesen családra vágyom....

22 évesen családra vágyom. Babára, férjre. Egy családra. Párom még nem szeretne kicsit. Hogy vehetném rá?

Figyelt kérdés
Beszéltem neki már a vágyaimról, de ő még várna... holott már 30.
2013. aug. 26. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok vele, csak 19 évesen...
2013. aug. 26. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha tényleg családra vágysz, akkor ne beszéld rá.

Ha egyedülálló anya akarsz lenni, akkor nyugodtan erőszakoskodj, zsarold is kicsit érzelmileg. Persze ha utána egyedül is fel tudod nevelni a gyereket és eltartani.

2013. aug. 26. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy akarja ő is, vagy még nem. Ravenni nem tudod, és nem is szabad, mert a végén egyedül maradsz a gyerekeddel. A férfiaknak is joguk van beleszólni a családalapítás menetébe.

Ha nem tudsz várni, akkor lépj tovább.

2013. aug. 26. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy sosem hagyna el, főleg e miatt nem.

Tavaly volt egy vetélésem és kiállt mellettem, sőt örült is, hogy apa lesz... De most várni akar még.

2013. aug. 26. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ÉLetre szóló döntésre "rávenni" valakit nem érdemes. Vagy akarja és vágyja ő is, vagy nem. Egy gyerek az egész életre kiható kötelezettség, nem lehet ráerőszakolni valakire, akár 22 akár 30 éves. Egyikőtök sem öreg, bőven van még időtök. Ha még nem áll rá készen, akár ő, a személyiségéből adódóan, akár a kettőtök kapcsolata az ő szemszögéből, akkor nem szabad erőltetned, mert csak elveszíted. Beszéljetek róla, hogy mik a tervei, és ha azonosak a tiéddel, akkor várj. Ha egyáltalán nem akar gyereket,akkor persze más tészta, akkor a csodára nem kell várni, de ha csak pár évet még várna, akkor szerintem ez érthető és elfogadható.
2013. aug. 26. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd rá sehogy. Amíg Ő nem akarja, ne erőltesd, akármennyire is nehéz. Beszélgessetek sokat, tudd meg, miért nem szeretne még gyereket. Tisztázzátok, hogy mennyi idősen gondolta, hogy gyereket vállaltok?
2013. aug. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!