Szerintetek? Lombikosok: A doki bácsim, csak 1 babát szeretne vissza ültetni.
Nekem mindössze 2 valamirevaló sejtem lett, de mindkettő megtermékenyült és szépen osztódni is kezdtek, majd 3 naposan mindkettőt be is ültették. ...Mindezek ellenére sajnos egyik sem ágyazódott be. :(
Nyilván vannak kockázatai az ikerterhességnek, de úgy gondolom, elég baj az, ha egy orvos így áll hozzá.
Továbbá egyetlen visszaültetett embrió is továbbosztódhat...
(egy ismerősöm konkrét esete, 2 visszaültetett embrióból 1 kisfiú és egypetéjű kislányok születtek) A pakliban minden benne van. :)
Én ragaszkodnék a kettőhöz. :)
Köszi!:)
Igaziból szerintem az a baja, hogy csak egy vesém van, és a páromhoz képest kicsi is vagyok/158 cm/. Vsz ezek az okok, de annyira szeretnék babát, lehet ellenkeznem kéne a dokival. Még nem tudom eldönteni..:(
15 hetes ikerterhes vagyok...és ragaszkodtunk a kettőhöz. :)
A beültetéskor nagyon vékony voltam és nem is vagyok túl magas (162cm), a férjem 186 cm.
Első lombikunk volt, ha lehetett volna, hármat is visszakértem volna, de a doktornő azt már nem engedte. Nem bántuk meg, bár még az elején járunk és eddig semmi problémám nem volt, szerencsére a rosszullétek is elkerültek!
Kívánom, hogy sikerüljön!
És ha nem félsz az ikerterhességtől...akkor hajrá!
Köszi a biztatást mindenkinek!:)
AZ egy vese azért baj, mert ha a baba "ráül" az gondot okozhat. Ennek nagyobb az esélye, ha ketten vannak. A piciségem ezt még jobban fokozza. SZerintem fél, hogy kicsi lenne a hely:)
Köszi, ezt olvastam én is!:)
Csak kíváncsi volt, hogy mi a tapasztalat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!