Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Rövid protokoról...

Lombikosok! Rövid protokoról írna valaki?

Figyelt kérdés
KÖSZI!

2013. ápr. 22. 17:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mire vagy kiváncsi?
2013. ápr. 22. 18:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Mindenre:)
2013. ápr. 22. 18:37
 3/17 A kérdező kommentje:

Máj. 6.-án megyünk az első ultrahangra aztán jönnek a szurik.... stb.

Eddig nem nagyon mondott róla a Tanár úr semmit!:(

Pedig nagyon kíváncsi vagyok és izgulok is.

2013. ápr. 22. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
szia! Nekem többféle protokollom volt már. long - hosszú a legtöbbször, és néhányszor antagonista rövid protokoll. ez nálam úgy volt, hogy a mensi 2.napjától Clostylbegit tabletta 2x1, utána Menopur szuri pár napig napi kettő, közben kaptam egymást követő 3-4 napon át Cetrotide leállító injekciót, ami az idő előtti ovulációt akadályozza meg, mert ugyebár a rövid protokollnál, ellentétben a hosszú esetében, nem kapjuk a leállítót már az előző ciklustól számított 21.naptól. itt közvetlenül a stimu alatt kaptam én, és ez a Cetrotide volt arra hivatott,hogy nehogy "elszálljanak" a tüszők. Átlag 10 napig tartott mindennel egybevetve a stimulációm. Kevesebb hormondózissal járt az én esetemben,mint a hosszúnál, tüszőszámra ugyanannyit produkáltam. viszont a long- hosszúval voltam többször sikeres, már négyszer voltam babás, de sajnos elveszítettük őket, két vetélés és két méhenkívüli lett. de küzdünk tovább a mi csodánkért.
2013. ápr. 22. 18:53
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad! Kitartás nektek, mi még csak az út elején járunk!:)

Azt még megkérdezném, hogy kb. hányszor kellett tőled vért venni? Nagyon nincs vénám és mindíg kék, lila vagyok utána!:(

Köszi:)

2013. ápr. 22. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit:) Nekem sincsenek jó vénáim, nálunk ahova én járok, ott a doki veszi le:) Volt egy vérvétel ciklus 2.v.3.napján, utána nem kellett több. Ment a stimuláció, nézték hüvelyuh.val a tüszőket, és a méhnyálkahártya vastagságot. Miután már "régi motoros" vagyok, tudtuk,hogy mire számíthatunk az orvosom és én is. Sajnos én nehezen vagyok stimulálható, átlagban 4-5 tüsző lett, és 3-4 petesejt volt ami megtermékenyíthető . Ennek ellenére viszont sikerültek a lombikok, csak sajnos a vége nem lett örömteljes. de folytatjuk. sok sikert és kitartás!
2013. ápr. 22. 19:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nektek is!:)Sokat segítettél!:)
2013. ápr. 22. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:
1es vok. Én 8án megyek lombik elötti konzira. Nálunk a mensi 3. napjától megy a stimuláló szuri, pergoveris vagy gonal-f, 6. napon van az első uh, ha szükségesnek látják akkor vv is, majd általában a 10-11. napon megyek mégegyszer és ha minden ok megmondják mikor lesz leszívás.
2013. ápr. 22. 20:26
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!!:)))

Most megnyugodtam! Ha a vv nő meglát, úgy is lebeszéli ha lehet a dokit a vv.:)

2013. ápr. 23. 08:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Még lenne kérdésem, ha nem baj:)

A szurikat bárhol meg lehet venni? Vidéki vagyok és kicsit félek, hogy nem lesz az adott napra.

A szurikat azonos időben kell beadni?

Köszi!:)

2013. ápr. 23. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!