Lombikosok, ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Et+6. napon vagyok,ma már tettem vettem de semmi megerőltetőt,nem emeltem.Csak csináltam a dolgom.Egyszercsak irdatlan erős menstruácios görcsöm lett.és ha felkelek akkor fáj.Most akkor lehet h nem sikerül,vagy ez normális?2013. ápr. 13. 20:57
1/7 anonim válasza:
dehogy jelenti azt. Nem lehet tudni elöre mit jelent. Jelentheti azt is hogy beköltözött, de lehet csak simán a hormon kezelések következménye is.
2/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni, ne ezen agyalj, lehet akár beágyazódás is. Pihenj sokat.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,most nagyon megilyedtem,mert minden mozdulásra görcsöl.Holnap is feküdni fogok egész nap.
2013. ápr. 13. 21:39
4/7 anonim válasza:
Ez bármit jelenthet! Nekem is volt, hogy görcsölt a hasam, az orvosom azt mondta igyak/szedjek magnéziumot. Ez lazítja a méhet és ezzel is segíti a beágyazódást!
Sok sikert!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.este még ha megmoccantam akkoris görcsölt.Ma már csak szur a bal oldalam.Remélem nem történt baj.
2013. ápr. 14. 09:19
6/7 anonim válasza:
Szia, hogy érzed magad? Elmúlt a görcsölés?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen,inkább szurkálásokat érzek.
2013. ápr. 15. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!