Lombikosok! 2 napos embrió visszaültetése nem korai?
Sziasztok! Kétnaposakat kaptam vissza, egy 4 és egy 6 sejteset! 13 hetes ikerterhes kismama vagyok! :)
(Németországban élünk, itt volt a lombik. Az itteni protokoll szerint nem szokás várni. Ha szépen osztódnak, akkor legtöbbször a második napon visszaültetik őket. Kettő kétnapos még bekerült a fagyasztóba!)
Sok sikert!
Én az első lombiknál kaptam vissza egy 2 napos 2 sejtes embriót(sajnos nem jártunk sikerrel). A mostaninál a harmadik napon kaptam vissza egy 6 és egy 8 sejtes embriót(ennek még várjuk az eredményét)
Az egyik asszisztens mondta hogy az embrióknak a legjobb környezet az anyaméh,úgyhogy az nem baj ha hamarabb visszakapjuk őket,ugyanannyi az esély mint az 5. napon.
Én úgy tudom hogy az 5 napos visszaültetések akkor vannak, ha sok a petesejt (talán 10 fölött) és így az ötödik napra kiderül hogy közülük melyik fejlődik a legjobban.
Szia!!!
Én is az előző 2 lombikomnál 3 napos embriókat kaptam vissza,az utolsónál pedig 2 naposakat,és ez sikeres lett,jelenleg a 20. héten járok,1 baba van:))))
Sok sikert kívánok Neked,vigyázz nagyon magadra!!!!!
Kedves Kérdező, tudom régen volt, de érdeklődni szeretnék, hogy a 2 napos beültivel sikerült neked?
Én is korainak találom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!