Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 mm-es embrió kb hány hetes...

3 mm-es embrió kb hány hetes lehet? Nem találok ilyen korai adatot.

Figyelt kérdés
A barátnőm tegnap volt orvosnál,terhes.A doki szerint kb 6 hetes, CRL 3mm, nincs szívhang, missed ab-t javasolt.Szerintem még túl pici az embrió ahhoz, hogy legyen szívhangja, de nem merem vigasztalni ezzel mert nem tudom így van-e?Amikor én először voltam orvosnál 7 hetes voltam CRL 8mm,voltak életjelek.Ez neki nem nagy segítség... Szerintetek van rá esély, hogy élő terhesség legyen?
2009. jan. 7. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Na neeee! Szerintem várni kéne egy pár hetet! Jó hogy nincs szívhang hisz még pici nagyon! Várni kell!!!Tényleg!

3-4 hetes lehet a bnőd!

Van rá esély, hogy élő terhesség legyen! Másik dokihoz kellene menni lehet!

Sok sikert!!!! :D

2009. jan. 7. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem 4 hét 5 naposan volt 3 mm a baba,szívhang meg nuku.

Két héttel később viszont volt,úgyhogy ne engedje,hogy elvegyék!

Majdenm 6 hós kicsi fiú anyukája

2009. jan. 7. 12:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Azt nem is írtam,hogy össze-vissza jön meg neki,nem tudom az orvos melyik ujjából szopta, hogy 6 hetes :S
2009. jan. 7. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a dokit!!! Nekem 7 hetesen nem volt szívhang és kicsit véreztem is, majd egy másik uh-n valami szívműködés félét láttak, persze akkor már a petezsák mérete is csökkent, de még így is azt mondta a dokim várjunk hátha..... Sajnos elhalt, de nagyon jól esett hogy a dokim még bízott a csodában és nem egyből műtét!!!Én azt mondom másik doki!!
2009. jan. 7. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szia!nekem 4hetesen es 3naposan volt 2mm,es csak a 8.heten volt szivhang.värjon meg a barätnöd,nehogy hagyja elbenni a babät!
2009. jan. 7. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit utána néztem és ezt az oldalt találtam:

[link]

Szerintem is keressetek fel másik orvost is.

2009. jan. 7. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Még korai aggódni a barátnődnek.Ebben az időszakban még sztem is reménytelen a szívhang.A páromat 6 hetesen akarták missed ab-re küldeni,de a műtét előtti uh-on láttak szívműködést!!Azóta megfigyelés alatt a kórházban van.Szorítunk neki!
2009. jan. 7. 17:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!! Mi is szorítunk nektek!!!
2009. jan. 7. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!