Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam orvosnál,mert 6...

Ma voltam orvosnál,mert 6 hetes és 1 napos terhes vagyok,szívműködés még nem volt,és azt mondta,hogy a petezsák megfelel 6 hetesnek /22 mm/,de az embrió még nem! 2 hét múlva megyek vissza. Baj lehet? Ilyen korai lenne?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet később fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
2009. ápr. 3. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Te a 6+1-et az utolsó mensitől számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
2009. ápr. 3. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak,igen az utolsó mensitől számoltam,ami február 19.én volt,de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet,mivel mensitől kb 2 hétre foganhatott
2009. ápr. 3. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

6 hetesen még nekem sem volt szívműködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok!

Boldog babavárást! 21 hetes

2009. ápr. 4. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, még "korai" a szívhang.

Nekem is a 6. hét után volt.

2009. ápr. 4. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nyugi.Első szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)

2009. ápr. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!