Szerintem már előre érdeklődni kéne, hogy milyen szurikat fogsz kapni, mert nem mindenhol van. És minden nap szúrni kell.
Én a mensim 5.napján kezdtem a szúrást és egészen a 13.napig szúrtam magam. Utána leszívás volt és rá 5 napra megkaptam az embriókat.
A 8., 10., 12., napokon voltm UH-on és a 2.-3. UH-nál vérvétel is volt.
Nah, attól kivagyok! Legalább 3x szúrnak, mire egy ampulla vért le tudnak szívni :( És utána fekete foltos lesz a karom :(
Ez a legrosszabb az egészben! Ja, meg mikor branült raktak leszívásnál a karomba :(
A szúrás minden nap azonos időben történik!
Köszi:)
Első lombik miatt még nem tudta a doki, kérdeztem mikor volt az utolsó konzi. Majd az első uh függ.
Igen én is őrzöm a karomon a vv nyomait még most is. AZ enyém már szép sárga!:)
Az altatás ezen részétől én is félek!
Te a beültetés után meddig voltál otthon?
Nekem a doki azt mondta, 2-3 nap!
Az kevés, a 2-3 nap.
Figyelj, ha már bevállalod a sok hormont, a leszívást és a visszarakást, akkor szerintem ne rontsd el azzal az egészet, hogy nem várod meg a beágyazódás idejét.
Én 5 napos embriókat kaptam vissza, és ugye köztudott, hogy a 7.napon tapad oda a méh nyálkahártyájához az embrió, és akkor kezd beágyazódni, ami legalább 5 napig tart.
Az én dokim a lelkemre kötötte, hogy a bültetés után minimum 7 napig tilos tömegközlekedéssel és autóval utazni a rázkódás miatt, ugyanis a rázkódástól az embrió felfelé indul a petevezetékeken és ebből lesz gyakran a méhen kívüli terhesség.
Mivel én 5 napos embriókat kaptam vissza, csak 2 napot kellett várnom a megtapadásig és a beágyazódás kezdetéig. Még vártam utána 3 napot és elmentem melózni, persze irodai ülő munkát végzek, csak ezért mertem melóba menni.
Tehát 5+2+3 napot vártam, azaz a 10.dpo-ig voltam otthon és pihentem.
a 10.napra már tuti jó helyen volt, nem mászkál semerre.
Minél később kapod vissza az embriókat, annál nagyobb az esély a sikerre.
Köszönöm!:)
5 naposan kapom vissza, és igen tudom a 6-7 napon ágyazódik be. Otthon leszek 5 napot, de hétfőn már kell mennem.
Buta kérdés, de miért jobb minél később kapom őt vissza?
Ja és nekem a dokim, 1 babát ad vissza. AZ miért lehet vajon? Mindenhol 2-3-at hallottam. Mikor kérdeztem azt mondta fél az ikerterhességtől.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!