Miért van az, hogy onnantól, hogy egy pár gyereket szeretne és elkezdenek próbálkozni, a nő apának kezdi hívni a férfit?
Szerintem így is szokni akarják hogy a pasi az onnantól apa, később meg amikor a gyerekhez beszélnek akkor vidd oda apához szólj apának, nézd ott az apa és így rajtaragad.
Magam részéről 4 gyerek után sem hívom apának a férjemet, van nekem apám és az nem ő:))
A gyerekeimnek persze úgy beszélek róla hogy apa így apa úgy de őt a nevén szólítom ill. becézve. Emiatt minden gyerekünknek volt egy rövid időszaka mikor a keresztnevünkön szólított de csak próbálgatták viccesnek találták hogy nekünk is VAN saját nevünk, és nem apa meg anya a nevünk:)
De mindenkinek szíve joga.
Szerintem is nagyon gáz. A gyerek előtt még ott, de milyen hülyén néz ki, hogy ismerősöknek elkezdem mondani, hogy apa ezt és ezt csinálta. Nekem ebből tök az jön le, hogy a gyerek születése után ők már csak apa és anya egymásnak. Nekem az apa az a saját apám és én sem szeretném ha a párom
úgy beszélne rólam másoknak, hogy anya.
Soha nem hívott apának a feleségem.
Csak a gyerekeknek mondja, hogy "menj oda apához", meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!