Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy onnantól,...

Miért van az, hogy onnantól, hogy egy pár gyereket szeretne és elkezdenek próbálkozni, a nő apának kezdi hívni a férfit?

Figyelt kérdés
De az is elég vicces, hogy mikor megszületik a gyerek és nem vele beszélnek, hanem pl társaságban vannak, akkor is apának szólítja a nő a férfit.
2013. ápr. 5. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így is szokni akarják hogy a pasi az onnantól apa, később meg amikor a gyerekhez beszélnek akkor vidd oda apához szólj apának, nézd ott az apa és így rajtaragad.

Magam részéről 4 gyerek után sem hívom apának a férjemet, van nekem apám és az nem ő:))

A gyerekeimnek persze úgy beszélek róla hogy apa így apa úgy de őt a nevén szólítom ill. becézve. Emiatt minden gyerekünknek volt egy rövid időszaka mikor a keresztnevünkön szólított de csak próbálgatták viccesnek találták hogy nekünk is VAN saját nevünk, és nem apa meg anya a nevünk:)

De mindenkinek szíve joga.

2013. ápr. 5. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, de szerintem nagyon gáz!!! Eszembe nem jutna a férjemet apának szólítani, pedig 3 gyerekünk van. Rendesen a keresztnevén szólítom, csak akkor mondom, hogy apa, ha a gyerekeknek beszélek róla.
2013. ápr. 5. 15:37
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
én nem kezdtem el, nekem fura:D a párom nekem a pasim, párom, majd egyszer férjem, a gyerekeknek meg az apjuk, nem akarom én ezt keverni:)
2013. ápr. 5. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is nagyon gáz. A gyerek előtt még ott, de milyen hülyén néz ki, hogy ismerősöknek elkezdem mondani, hogy apa ezt és ezt csinálta. Nekem ebből tök az jön le, hogy a gyerek születése után ők már csak apa és anya egymásnak. Nekem az apa az a saját apám és én sem szeretném ha a párom

úgy beszélne rólam másoknak, hogy anya.

2013. ápr. 5. 15:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Már korábban is nevettem rajta, de most ez a "Hogy vegyem rá apát, hogy borotváljon meg alul?" tette fel az i-re pontot.
2013. ápr. 5. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Engem is elgondolkodtatott a kérdés mikor láttam. :D
2013. ápr. 5. 15:45
 7/16 Golan Trevize ***** válasza:

Soha nem hívott apának a feleségem.

Csak a gyerekeknek mondja, hogy "menj oda apához", meg ilyenek.

2013. ápr. 5. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Kizárólag Golannak hív :)) ;-))
2013. ápr. 5. 15:54
 9/16 Golan Trevize ***** válasza:
Nem, becézni szokta. ;)
2013. ápr. 5. 15:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Goli, Golcsi?? :))) Na jó abbahagytam nem akarom szétoffolni a témát.
2013. ápr. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!