Ki szeretne májusban teherbe esni?
Május 6-án vagy 4-én még menstruálok egy utolsót,úgy döntöttem :) Aztán 17-én vagy 19-én lesz peteérésem és ha minden jól megy,megfogan az első bébink. Ezután május 31-én,vagy június 2-án már nem szeretnék többet menstruálni ! :D
Valaki hasonló reményekkel?
Két éve jött fel a téma nálunk,azóta nagyon szeretnék babát!
Viszont csak tavaly gondolta úgy a párom,hogy Ő is készen áll rá,nagyon könnyen terhes lettem.Aztán elvetéltem,missed ab. lett belőle.A komplikációk miatt fél évet kellett várnunk a következő próbával és végre eljött az ideje,csak ez jár a fejemben!
Többen írtátok,hogy évek óta próbálkoztok már,de ne adjátok fel,nagyon sok történetet hallottam,sőt az utcánkban is van olyan pár,ahol évekig nem jött össze,kiderült,hogy spontán nem is lehet,majd mégis összejött váratlanul.Minden okkal történik,még nem volt itt az ideje,de minden hónapban van 1 újabb esély!
A többi csajszinak meg annyit,hogy írjatok,ha összejött a május,én is írok,izguljunmk együtt! Szurkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!