Májusban szülő kismamák, mennyire foglalkoztat már a szülés gondolata? Van aki Edá-val szeretne szülni?
én júni elejére vagyok kiírva, második baba, nem parázok, várom már, nincs semmi panaszom.
Nyilván fájni fog, de nem kérek érzéstelenítést, ez a nő életének része, plusz, ahogy nyomod ki az már nem is fáj, az már szuper érzés.
Ráadásul ahogy kibújik, el is felejtesz minden rosszat..
Én nem akarom kihagyni ezt az érzést.
Sziasztok! Május 20-ra várjuk a babát, kisfiú. :) Sokat agyalok a szülésen. Beszéltünk erről az orvosommal, mondta, hogy ne féljek, nem fogja hagyni, hogy szenvedjek, van fájdalomcsillaptás, és különben se tartja humánusnak 8 óránál tovább vajúdni a kismamát, főleg, ha nagyon nehezen megy a dolog.
Épp ma került szóba, hogy vajon hogy fog kiférni az a pici baba, aki ahhoz mérten, hogy hol kell kiférnie, nem is olyan kicsi. Továbbá elgondolkodtam, hogy vajon mi van ha összekakálom magam, vagy mondja a doki: "most nyomjon anyuka" és egy nagy hosszú pukit kap az arcába. Állítólag ilyenkor nem foglalkozik vele az anyuka, se senki de én most igen.
Egyébként a fájdalom részétől nagyon félek, ugyanis amikor annak idején megjött, görsöltem, de olyannyira, hogy elment minden erőm és elájultam.Na ez nem hiányzik ott a szülőágyon, félek mi van, ha ennyire alacsony a fájdalomküszöböm és nem tudom megszülni a babát hanem beszorul vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!