24 éves lány vagyok. Normális, hogy egyre inkább vágyom babára? A párom is már nagyon szeretné! Ki hogy van ezzel?!?
Szia!
Én is 24 éves vagyok:) Van egy 2 éves kisfiam és nagyon vágyunk egy másik kisbabára:)
Sok sikert!
Szia! Én 28 éves vagyok, kb. 1 éve gondolom úgy, hogy igazán itt az ideje. (Már bánom, hogy nem korábban, de azelőtt mindenféle dolgokkal el voltam foglalva, mostani fejjel másképp csinálnám, 22-24 évesen szülnék, ha visszamehetnék az időben.:-) Csak sajnos későn érő típus vagyok. :( ) Nálam fordítva volt, mikor 22 éves voltam, akkor örültek volna a szüleim, nagymamám, ha jönne a pici. (Meg a barátom is, aki persze azóta a férjem.:-))
1,5 éve próbálkozunk, még nem jött össze.
Szerintem ha megvan rá a lehetőségetek, ne hagyd magad, hogy más döntsön helyetted !!!
Szia! En is 24 vagyok es babaprojektelunk... hevesen :)Kivanom, hogy hamarosan teljeseuljon a vagyad, de en is azt ajanlanam, hogy elobb sajat lakasotok legyen. Mi tavaly februarba vettuk a sajatunkat es azota probalkozunk babaval. Most mar lesz ahol nyugodtan felnevelhetem.
Sok sok sikert Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!