Nagyon vágyom már egy babára. Mit tegyek?
Egyszerű őket is megérteni ha belegondoltok.
Eszük ágában nincs dolgozni,majd valaki eltartja őket stb,a babavárás tök jó ,a kisbaba tök cuki,de mi lesz ezután?????Én 26 évesen szültem,2.5éves a lányom,most kezdődik igazán az élet!most vissza munkába,gyerek oviba,de ezt fiatalon nem látják!Nem tudják átlátni.és az az igazság nem is akarják.Szomorú,hogy így gondolkoznak.:(
Nézd, a kérdés nagyon egyszerű: ha teherbe esel, szülsz és utána a párod eltűnne, tudnál mihez kezdeni?
Ami erre a válasz, ugyanaz a kérdésedre is.
-az iskolát mindenképpen befejezném
-ha van hol lakni, én suli után nem gondolkodnék sokat) 20,- 24 évesen szültem a fiaimat) sose bántam meg.
-viszont!!!! nem tudom, hogy a gyermek után kapható járandóságok milyen feltételek után járnak?
nem tudom most hogy hiják, gyes, gyed, anyasági, ....????
lehet, hogy ez valamennyi munkaviszonyhoz van kötve.
viszont véleményem szerint ezen kivül nem sok előnyét látnám annak, hogy dolgozok pár évet és akkor vállalok gyereket.
nagyon jó fiatal anyukának lenni. én szerettem )
baráti viszonyt ápolunk a gyerekeinkkel)
most olvasgatom mások mit is irtak, mert közben félig megirva maradt a gondolatom(((
azokhoz pár szó, akik 30 felett vállalják az első gyereküket.
-90 %- hogy nem jön össze elsőre az első gyerek.
-a másodiknak még kevesebb az esélye 30 felett -a statisztikákat látva-
-3.4. gyerek 35-40 évesen tök jó, de első gyerekhez????
Vagy már 50, aztán épp csak érettségizett gyereked van.
Drága Anyámnak én 30 éves korában születtem. megfogadtam, hogy én fiatal anyuka akarok lenni!!!
teljesen más volt azon osztálytársaim szülő-gyerek kapcsolata, akik fiatalabb szülők gyerekei voltak.
én hátránynak itélem meg a gyerek szempontjából az idősebb korban szülést.
mindenki azzal jön, hogy megteremtse a körülményeket. az a rohadt pénz!!!
aztán szeretetet, türelmet hol melyik boltban mennyiért lehet vásárolni????
azt nem mondom, hogy egyszobás albérletbe vállaljon egy pár gyerekeket!
De jelen esetben lenne otthona a kérdezőnek.
A másik felet pedig azért értem meg, mikor azt nyilatkozza, hogy pár évet tud csak várni, mert Ő felette is szaladnak az évek.
Az egyik munkatársam pl. 50 lesz jövőre 2.-os gyereke van.
az első kapcsolatából nem lett csemete, a másodikból pedig később(
most ez miért is jó?
Kedves 27-es! Engem anyám 24 évesen szült, de se türelme nem volt, sem alap szeretetet nem kaptam tőle. Ezek a tulajdonságok és képességek nem kor függvényei.
Ha hiszed ha nem, 47 éves anyukának most 13 éves a lánya, és legnagyobb barátnők, szuper a kapcsolatuk. Talán mert nem vagyunk egyformák :) Nem minden ötvenéves savanyú, tinédzsereket szidó majom.
"Fiatalon mindenről le akarsz mondani? Tanulás, utazás, barátokkal nyaralás? Siker a munkahelyen? ezek klassz dolgok és ha nem muszáj nem kéne lemondanod róluk! bőven ráérsz gyerekben gondolkodni!"
aztán miről mondana le? én gyerek mellett is tudtam tanulni) munkánk is van) barátaink is vannak, nyaralni is eljutottunk)
siker? ki mit nevez sikernek.
lehet lepontozni!
És megjegyzem én nem a kérdező mellé álltam, én véleményt mondtam.
Ami ugye olyan mint a s.lyuk, mindenkinek van egy. -bocsánat!-
A zöm karriert épitene, utazna,....
hát tegye) mindenki saját sorsának a kovácsa :)
Az élet mindig adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!