Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy nagyon vágyom...

Normális, hogy nagyon vágyom újabb babára?

Figyelt kérdés
Van már két gyerekem. 2,5 éves és egy évesek. Mindkettő császárral született. Következő terhességig még minimum fél évet várni kell, de amúgy sem alkalmas most az idő a gyerekvállalásra. Azonban én már most sóvárgok, hogy újra átélhessem a várandósság csodáját és az újszülött baba csodáját. Nem könnyű kép picivel az élet, de én úgy érzem, nem teljes még a család. Férjem is így érez. Néha úgy érzem, hogy nem vagyok normális. Hogy fogok visszatérni a munka világába három gyerek után, mellett? Mondjuk az kettővel is nagyon nehéz lenne, de mindegy.
2014. dec. 4. 22:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Én is így vagyok,mint te de mondjuk nekem nagyobbak a gyerekek (2 és 6 évesek),szintén császárosak.És annyira szeretném még egyszer átélni a terhességet.Fél évvel ezelőtt kezdtünk el próbálkozni de sajnos nem jött össze így most megyek vissza dolgozni,de mindig csak arra gondolok hogy milyen jó lett volna még egyszer babázni.
2014. dec. 4. 22:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért? Lemondtál róla? Ne mondj le róla! Én nem szeretném sokáig húzni, 33 éves vagyok, tavasszal leszek 34.
2014. dec. 4. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
nem normális. Miért lett ekkora divat ez a nagy gyerek várás? Nem vagy már annyira fiatal sem, és elég lesz két gyereket felnevelni. Akármilyen aranyos egy pici baba, de a neheze még ezután fog jönni. Sok idő, mikorra önállók lesznek.
2014. dec. 4. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Nem azért kell gyereket vállalni, mert de jó terhesen, meg de cuki az újszülött babuci. Akkor vállaljatok, hogy ha anyagilag belefér majd 3 gyerek ellátása, iskoláztatása.
2014. dec. 4. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
2 császár után a következővel minimum 1 évet kell várni, arról meg ne is beszéljünk, hogy a vitamin és ásványianyag-tartalmadat fel kell az egekbe tornázni.
2014. dec. 5. 08:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem divatból vágyom babára, hanem, mert így érzek. Az érzelmeimet nem a divat irányítja. Igen, tudom, sajnos nem vagyok fiatal. Szívesen szültem volna 25 évesen is, csak akkor se párom nem volt, se élettapasztalatom és akkor kezdtem dolgozni... Úgy alakult, hogy majdnem 30 voltam, mikor megtaláltam a páromat. Nem húztuk az időt, egy éven belül házasság és akkor pocakomban volt a baba. Én is számolgatok, hogy hány éves leszek, mikor 19 évesen érettségizni fognak és nem kapok röhögőgörcsöt a számtól, de akkor most emiatt mondjak le a harmadik babáról?
2014. dec. 5. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok!Egyáltalán nem kell lemondanod,szerintem még feleférsz az időbe,bár 35 után már én sem szülnék,bár én lehethogy már 30 után sem.Első gyerekemet 20 évesen szültem,most vagyok 26,és nem akartam nagy korkülömbséggel a 3-at vállalni de sajna nem jött össze.Most meg már vár a munka,lehethogy 1 vagy 2 év múlva újra belevágunk.Bár én már most nagyon vágyom rá,van bennem egy fajta hiányérzet,és ezt nem mindenki érti meg.Ez egyáltalán nem divatból van,sőt fel is tudnánk nevelni mind a 3-at.Én megértelek kedves kérdező ,kívánom hogy sikerüljön majd a 3-dik baba!
2014. dec. 5. 11:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 5. 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én kéthét múlva szülöm az első kisbabát,de férjemmel már régen elterveztük,hogy hármat szeretnénk :)
2014. dec. 5. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a második kislányommal még a kórházban voltam és már azon gondolkodtam, szeretnék még 1-et! Férjem is így volt ezzel... Azóta született még 2 kisfiúnk (ikrek). A terhesség számomra nagyon jó érzés volt. A nőgyógyászom is szuper, minden terhesgondozás egy élmény! Ezek alapján vállalnék még egy ötödiket is, de mivel "fel is kell őket nevelni", valószínűleg itt megállunk! :)

Tehát én maximálisan megértem az érzéseidet! Ha fel tudjátok nevelni, miért ne!

2014. dec. 6. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!