Normális, hogy nagyon vágyom újabb babára?
Nem tudom, hogy egyesek miért feltételeznek egyből rosszat, felelőtlenséget a másikról. Azért mert van olyan, attól még nem kell mindenkire rásütni? Mitől lenne divat? Ez a normális! Nem az, hogy éppen legyen egy gyerek tessék-lássék alapon!! Na, mindegy! Szóra sem érdemes, de ezt le kellett írnom!
Kedves Kérdező, szerintem teljesen normális, hogy az ember ilyen dolgokban is tervez és a tervei megvalósulására vágyik. Semmi gond nincs ezzel, sőt, szerintem ez így a jó! :) Teljesen megértelek!
Szerintem nem sok különbség lesz a visszatérésben 2 vagy 3 gyerek között és nagyon jó egy picit nagyobb családban élni, kiegyensúlyozódnak a gondok is, az engergiák is összeadódnak, jobban megtanulják a gyerekek egymást tisztelni, és elfogadni. Szerintem a szülőknek is jobb, könnyebb több gyermeket nevelni, mint egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!