Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy nagyon vágyom...

Normális, hogy nagyon vágyom újabb babára?

Figyelt kérdés
Van már két gyerekem. 2,5 éves és egy évesek. Mindkettő császárral született. Következő terhességig még minimum fél évet várni kell, de amúgy sem alkalmas most az idő a gyerekvállalásra. Azonban én már most sóvárgok, hogy újra átélhessem a várandósság csodáját és az újszülött baba csodáját. Nem könnyű kép picivel az élet, de én úgy érzem, nem teljes még a család. Férjem is így érez. Néha úgy érzem, hogy nem vagyok normális. Hogy fogok visszatérni a munka világába három gyerek után, mellett? Mondjuk az kettővel is nagyon nehéz lenne, de mindegy.
2014. dec. 4. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy egyesek miért feltételeznek egyből rosszat, felelőtlenséget a másikról. Azért mert van olyan, attól még nem kell mindenkire rásütni? Mitől lenne divat? Ez a normális! Nem az, hogy éppen legyen egy gyerek tessék-lássék alapon!! Na, mindegy! Szóra sem érdemes, de ezt le kellett írnom!

Kedves Kérdező, szerintem teljesen normális, hogy az ember ilyen dolgokban is tervez és a tervei megvalósulására vágyik. Semmi gond nincs ezzel, sőt, szerintem ez így a jó! :) Teljesen megértelek!

Szerintem nem sok különbség lesz a visszatérésben 2 vagy 3 gyerek között és nagyon jó egy picit nagyobb családban élni, kiegyensúlyozódnak a gondok is, az engergiák is összeadódnak, jobban megtanulják a gyerekek egymást tisztelni, és elfogadni. Szerintem a szülőknek is jobb, könnyebb több gyermeket nevelni, mint egyet.

2014. dec. 6. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!