Az normális, hogy 18 évesen vágyom egy babára?
3éve van párom,és sokszor beszélgettünk már erről.Nyilván nem úgy,hogy már tervezzük,hanem a messzi jövőre nézve,ha lesz mindkettőnknek saját keresete,végzettsége,ház,autó,megélhetés stb..
Tehát tudom,hogy még messze van,de egyre többet gondolok rá,"hiányzik",hogy legyen egy kisbabám,és folyton félek,hogy ha egyszer lesz,akkor nem leszek jó anyuka..Kismamablogokat nézek,beleélem magam a dologba,és fáj a szívem,hgoy még most nem lehet. Ez normális,vagy beteges? 18/L
Kb en is 15 éves korom óta gondolkodtam hogy fiatal anyuka akarok lenni. Párommal 5 éve vagyunk együtt 21 éves vagyok. Tavaly novemberben született a lányunk :) nagyon örülök neki hogy sikerült tartanom magam ehez. Nem maradtam le semmiről . Volt buli stb. Most pedig egy gyönyörű okos 10 hós kislány anyuja vagyok :)
Persze nem a semmire vállaltuk ! Anyagi gond az nincs, mert sok pénz kell egy babóhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!