Szerintetek normális, hogy 23 évesen nagyon vágyom egy gyermekre?
Párommal több éve együtt vagyunk,én nagyon szeretnék gyereket, de nem merem neki megmondani,csak utaltam rá, mert tudom ő nem szeretne még, pedig már 30 éves.Folyamatosan nézem a kisgyereket, elképezelem milyen lesz a miénk, szoktam is babysitterkedést vállalni.Ezzel álmodom, hogy gyerekem lesz. Lehet beteges?
Mostanában mindenki azt mondja 30 felett szülnek a nők, és 25 alatt szinte kinéznek...Szerintetek baj ha 23 évesen szeretnék?
Dehogy baj..:) Én 23 voltam mikor állapotos lettem, 24 mikor szültem. Most 25 vagyok, és 26 évesen szülöm a következő babánkat..:)
Ha megvan minden ami kell, akkor már lehetne is baba.. De ehhez a párodnak is akarnia kell. Mellesleg ő mikor akar apa lenni 40 évesen? :)
Ne aggódj, azért ez nem beteges :)
Ha megteremthető az alapvető feltétel a babárnak, és anyagilag is be tudjátok vállalni, akkor hajrá. Győzd meg a párodat! AZ, hogy ki mikor szül, az tök mindegy, azzal nem kell törődni. Ki mikor érzi magát készen erre a feladatra! Szép dolog, de ugyanakkor némi önfeláldozással, és lemondással is jár a részedről-ezzel is számolj!
Dönts/etek okosan, felnőtt emberhez méltón! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!