Szülés után ennyire megváltozhat a menses? Normális ez, vagy valami rendellenességre utalhat?
Szülés előtt a mensim úgy jött meg, hogy pici barna (2-3óra), aztán pici vér (ez is 2-3óra), majd elindult fokozatosan.
Most meg, mint a vízesés. Zutty...:(:( Nagyon erősen hirtelen indul meg.
És 4 év alatt egyszer sem adódott alkalom, hogy megkérdezd a nőgyógyászod?
Normális IS lehet, de rendellenességre IS utalhat...
Kérdezd meg tőle!
De említettem neki, nem reagált rá konkrétan semmit.
Bár annyi jó lehet ebben az egészben, hogy 3nap alatt vége, nem húzom egész egy hétig is mire eláll....
Szia!
Vérképet se nézett? Ha tudsz akkor a házi orvosodtól kérj beutalót, mert ez lehet hormonális probléma is!
Nekem a második szülésem után lett olyan a menszeszem, hogy nagyon bő vérzés és másfél hétig tartott, ez vagy 3 hónapig szenvedtem vele. A nőgyógyászom javasolta a hormon vizsgálatot és kiderült, a pajzsmirigyem alulmüködik. Azóta szedem a hormonkészítményt, s mára már mondjuk úgy, hogy jól vagyok, mert egy hétig tart és a mennyisége is normálisra állt vissza!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Köszi a választ.
Hormonjaim elméletileg rendben. Endokrinológushoz járok már 5 éve, pajzsmirigy beteg vagyok, PCO-s, és IR-es is egyben,letroxot és meforalt szedek :( Szülés előtt is megvoltak ezek a "problémáim", és szintúgy ugyanazeket szedtem.
Hát nem tudom. :( (legalább nem barnázom előtte....)
Szülés után ez normális :-)
Én jobban jártam,nekem pont az ellenkezője lett-a sokból nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!