Lehet igazán jó anya egy ilyen ember? Megváltozhat?
Szia!
Ez 50-50%. Van olyan (ez a kisebb rész), akit az anyaság tényleg éretté tesz, elfelejti a régi dolgokat, összpontosít arra, hogy anya lesz/lett. A legtöbb esetben viszont minden ott folytatódik , ahol abbahagyta szülés előtt. Gyerek "leadva" a nagymaminak, ő meg bele a nagy életbe, Utána meg 14 év múlva zokog a mónyika sóba, hogy semmibe se veszi a gyereke, nem tiszteli, és butaságokat csinál...
Meg!!!
Az én tesóm elég bulizós volt a férjével együtt!Amikor megtudták,hogy babát várnak nem nagyon vettek vissza cigi+pia amúgy se nagyon volt náluk csak mi már féltünk,hogy mi lesz velük!Aztán a tesóm megszült ,amikor mentem be a kórházba ott ültek az ágyon a babával a kezükben olyan csodával néztek rá mint még senkire!
Jó volt őket látni!
Azóta eltelt 12 év,a bab nagyon meg változtatta őket,felnőttek!
ismerek eléggé jó anyát, aki amúgy a mai napig bulizik, bolond, és olykor komolytalan. sőt, látott már valakit, aki ismer valakit, akinek a szomszédja szívott már kábítószert tartalmazó cigarettát.
3-5 évesek a gyerekei, és semmi baj nincs velük. meg a szüleikkel se. szerintem nincs összefüggés. :)
Persze, hogy lehet! Csak még fiatal.
Én is nagyon szerettem bulizni, és sokszor úgy éreztem, kell is még buliznom. Vagyis nem éltem ki magam. Aztán jött a kisfiam és teljesen megváltoztam. Ma már ő az első. De ha már nagyobb fiú lesz, és hajlandó lesz velünk jönni :-), visszük magunkkal bulizni a férjemmel és a barátainkkal együtt. Persze már nem olyan bulikra gondolok, mint régen, de felnőtt fejjel is lehet jól szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!