Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet igazán jó anya egy...

Lehet igazán jó anya egy ilyen ember? Megváltozhat?

Figyelt kérdés
Ha még bulizós, nem tombolta ki magát, néha még annyira gyerek, bolondos, olyakor komolytalan? A baba érkezésének a hatására megváltozhat? Lehet jó anya? 20 éves!
2009. szept. 6. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez 50-50%. Van olyan (ez a kisebb rész), akit az anyaság tényleg éretté tesz, elfelejti a régi dolgokat, összpontosít arra, hogy anya lesz/lett. A legtöbb esetben viszont minden ott folytatódik , ahol abbahagyta szülés előtt. Gyerek "leadva" a nagymaminak, ő meg bele a nagy életbe, Utána meg 14 év múlva zokog a mónyika sóba, hogy semmibe se veszi a gyereke, nem tiszteli, és butaságokat csinál...

2009. szept. 6. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Meg!!!

Az én tesóm elég bulizós volt a férjével együtt!Amikor megtudták,hogy babát várnak nem nagyon vettek vissza cigi+pia amúgy se nagyon volt náluk csak mi már féltünk,hogy mi lesz velük!Aztán a tesóm megszült ,amikor mentem be a kórházba ott ültek az ágyon a babával a kezükben olyan csodával néztek rá mint még senkire!

Jó volt őket látni!

Azóta eltelt 12 év,a bab nagyon meg változtatta őket,felnőttek!

2009. szept. 6. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
bab=baba :)
2009. szept. 6. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

ismerek eléggé jó anyát, aki amúgy a mai napig bulizik, bolond, és olykor komolytalan. sőt, látott már valakit, aki ismer valakit, akinek a szomszédja szívott már kábítószert tartalmazó cigarettát.

3-5 évesek a gyerekei, és semmi baj nincs velük. meg a szüleikkel se. szerintem nincs összefüggés. :)

2009. szept. 6. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 évesen szültem, és szerintem nem vagyok olyan csapnivaló anya, pedig szeretek bulizni, de mióta gyerekem van, persze már nem úgy mennek a dolgok, mint régen. Csak olyan havi egyszeri szinten. Mondjuk ismerek velem egyidős anyukát, aki meg akkor megy, amikor kedve tartja (oké, a gyerekét rendesen neveli, itt nem is ez a baj, hanem inkább az, hogy ez elég durva fokú kihasználása az amúgy dolgozó nagymamának). A szórakozástól nem lesz valaki rossz anya. Az mondjuk más kérdés, hogy agyban fel kell nőni a feladathoz.
2009. szept. 7. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet! Csak még fiatal.

Én is nagyon szerettem bulizni, és sokszor úgy éreztem, kell is még buliznom. Vagyis nem éltem ki magam. Aztán jött a kisfiam és teljesen megváltoztam. Ma már ő az első. De ha már nagyobb fiú lesz, és hajlandó lesz velünk jönni :-), visszük magunkkal bulizni a férjemmel és a barátainkkal együtt. Persze már nem olyan bulikra gondolok, mint régen, de felnőtt fejjel is lehet jól szórakozni.

2009. szept. 7. 00:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel lehet nőni a feladathoz! Néha úgy érzem púp a hátamon a kicsi, be vagyok zárva a lakásba, az Ő kedvéért létezek. De ez így van rendjén, amíg nagyon pici, és rászorul a segítségre, arra, hogy vele legyünk(etessük, szórakoztassuk......) addig Ő diktálja a szabályokat, addig nincs buli, Ő van. Egyszer Ő maga fogja elvágni azt a bizonyos köldökzsinort, és újra szabadok leszünk. És aki 20-25évesen szül, még mindig fiatal lesz ahoz, hogy "tomboljon". Amúgy egy picike Manó szórakoztatásához kell az a gyerekes bolondság:) Jobban örül az én fiam, ha a nyelvemmel játszok(blimblim, brüüüü és társai), vagy a lábacskáit mozgatom, csikizem és bolondozok neki, mint ha a csörgőjét mutogatom neki:)
2009. szept. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!