Nagyon vágyom már egy babára. Mit tegyek?
Mondanám, hogy meglepő de igazából nem lep meg. Az ember feltesz egy normális kérdést normális hangnemben normális válaszokra várva. Erre mit kap? Mindenki (tisztelet a kivételnek, és köszönöm!) nekiesik mintha Isten tudja mit kérdezett volna.
#10, te eszednél vagy? Most komolyan... szerintem kicsit gondolkozz el a modorodon és magadon, mielőtt véleményt alkotsz és ilyeneket írsz. Írhatnál normális ember módjára is vagy akkor inkább meg se szólalj. Lehet, hogy jobban is tennéd.
Hát,az én szememben sem vagy túl népszerű ezzel a hozzáállásoddal.
Milyen érdekesek ezek a férfiak amúgy,engem azért hagyott el pár hete a volegenyem,mert nem akartam még3-5 éven belül gyereket.
de ő is olyan hülye mint te. Nincs semmije,még jó,hogy nem fogom feladni a karrierem azért,mert neki gyerekezhetnékje támadt,a szar kis fizetésére.
én25 vagyok,de eszem ágában sincs szülni,és jobban tennéd,ha neked is inkább máson járna az eszed. A pasik jönnek-mennek,ez az enyém is, hadd menjen,ha így meg van indulva. Te még nagyon fiatal vagy,ezer millió pasid lesz még. Ne kösd le magad ilyen fiatalon,főleg ne egy gyerekkel. Nulla tapasztalattal, gyerekkel nem lesz túl mókás az életed ám...
Szakma / diploma nélkül elég nagy butaság lenne szülni.
De ha el akarod cseszni az életed, akkor hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!