Szerintetek jogosan bosszant?
Nem olvastam a többi hozzászólást, de nekem is szarul esett volna.
Nekünk is 3gyerekünk van, de már 1 gyerek előtt is rájöttem arra, hogy ha bármi bajom van, szólok a férjemnek róla. Sajna mint mindegyik másik ő is FÉRFIBŐL van, és bármikor bármiben szívesen segít, de magától kevésszer jut eszébe, tehát mondani kell neki. Ilyen esetben rögtön szólok neki, hogy szarul vagyok segítsen és megoldja. Ő egyéni vállalkozó, nem kell szabi neki, hogy itthon maradjon. Bár ha alkalmazott lenne, akkor is meg tudná oldani - valószínű. Szóval segít bármiben, de mondani kell neki. Én ezen már rég túltettem magam, mert nincs értelme ezen bosszankodni. A férfiak egyszerűen mások, nem úgy működik az emaptikus érzékük mint nekünk Nőknek!
Máskor szóljál neki te is, biztos segít, de valószínűleg tudja hogy mindig mindent egyedül meg tudsz oldani, így ő sem kapkod a segítséggel, nem? Ha szóltál volna, hogy totál kidőltél, kellene a segítség, akkor biztos másként intézte volna,nem?
En ugy gondolom, hogy egyaltalan nem bantottalak teged. Nem pocskondiaztalak, leirtam a velemenyem. Ez egy ilyen oldal, fekteszel egy kerdest, nem biztos, hogy minden valasz tetszeni fog, de mint irtam, emberek vagyunk, mas a véleményünk, amire te voltal kivancsi. Ne haragudj, ha valamivel megbantottalak, de én nem gondolom, hogy rosszindulatusag bújik meg amogott, hogy az a velemenyem, hogy mindenkinek tudnia kell, hogy mit vállal. 😊 egyebkent pedig azert irtam le a tortenetemet, mert volt itt egy masik válaszoló, aki offolta az egesz tenat es engem kezdett el lehordani a sárga dolog ismeretlenül, csak mert nem ertettem egyet mindenkivel. Nyilvan megvedem magam az alaptalan vadak miatt.
Mindenesetre jobbulást nektek es a kisfiadnak is a vesebetegsegbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!