Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan bosszant?

Szerintetek jogosan bosszant?

Figyelt kérdés
Elkaptunk egy hányós, hasmenéses vírust, 3 gyerek van, 5 év alatt.. Én is iszonyatosan rosszul voltam, azt reméltem hogy a férjem itthol marad segíteni, de nem tette... Ő mostanában többször volt beteg, itthol is maradt akkor, én meg már unom hogy ha beteg vagyok is húzom az igát... Mondjuk elment magától nekünk akkor este dedalonért mikor rosszul lettünk az ügyeletes gyógyszertÁrba, de olyan jó lett volna ha egy nap leveszi a terhet a vállamról... Ti hogy gondoljátok ezt? Amúgy most fog munkahelyet váltani, tehát ha kirúgnák mert itthol marad még jól is jött volna mert már van új helye,,, olyan csalódott vagyok hogy ennyire gondol rám hogy segítsen :s
2015. márc. 11. 16:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ, mennyire voltál rosszul. Tényleg föl se tudtál kelni, vagy csak émelyegtél. Sajnos a gyerekvállalás azzal is jár, hogy akkor is menni kell és csinálni kell, ha mi magunk is betegek vagyunk. Csak ha nem tudok fölkelni, akkor kérnék segítséget. Mikor este hazajön, mosogasson el, csináljon egy krumplifőzeléket, pakoljon kicsit össze, de napközben a gyerekek gyógyszerezése, egy-két mosás bedobása stb azért nekem beleférne fostosan is.
2015. márc. 12. 11:13
 32/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a többi hozzászólást, de nekem is szarul esett volna.

Nekünk is 3gyerekünk van, de már 1 gyerek előtt is rájöttem arra, hogy ha bármi bajom van, szólok a férjemnek róla. Sajna mint mindegyik másik ő is FÉRFIBŐL van, és bármikor bármiben szívesen segít, de magától kevésszer jut eszébe, tehát mondani kell neki. Ilyen esetben rögtön szólok neki, hogy szarul vagyok segítsen és megoldja. Ő egyéni vállalkozó, nem kell szabi neki, hogy itthon maradjon. Bár ha alkalmazott lenne, akkor is meg tudná oldani - valószínű. Szóval segít bármiben, de mondani kell neki. Én ezen már rég túltettem magam, mert nincs értelme ezen bosszankodni. A férfiak egyszerűen mások, nem úgy működik az emaptikus érzékük mint nekünk Nőknek!

Máskor szóljál neki te is, biztos segít, de valószínűleg tudja hogy mindig mindent egyedül meg tudsz oldani, így ő sem kapkod a segítséggel, nem? Ha szóltál volna, hogy totál kidőltél, kellene a segítség, akkor biztos másként intézte volna,nem?

2015. márc. 12. 17:25
 33/38 anonim ***** válasza:
Nyugi az én páromat sem lehet megkérni ilyenekre.A múltkor voltam én ugyenebben hányós lázas mindenbajos kórban.Hát ugye pont szombat volt,és itthon volt a párom,mint minden hétvégén.Annyira szarul voltam ,hogy ágyból ágyba+wc-re estem csak.Megkértem hogy csak 1 napig még kipihenem addig lássa el a lányunkat.Hallod!Mivel csak aludni tudtam meg feküdni,jön be hozzám a lányom,hogy éhes.nyűgös volt nagyon.Kiszólok neki,hogy megetetted a gyereket??,és nem..., elfelejtette.Jah és mit csinált?számítógép előtt játszott.Összevesztünk,hogy erre nem lehet megkérni,majd este mondta csinál vacsit,mondtam oké,hát azt meg úgy odaégette hogy ehetetlen volt.pedig istenien főz.Úgyhogy szerintem kezet foghatunk.:(
2015. márc. 12. 17:59
 34/38 A kérdező kommentje:
Nem olvastam el minden hosszászólást, de részleteket elkaptam... Hogy milyen beteg voltam?? Nagyon!! Ha feláltam egyből hánytam,iszonyat hasmenésem volt, előző este MOntam neki hogy maradjon, nem maradt... De másnapra le betegedett azóta teljes nyugalomban pihen, de ezt letisztáztam vele hogy többet ilyet ne engedjen meg magának! És 12-es vallásos ember létedre kevés az együtt érzés benned, olyan rosszkndulatúnak éreztelek már bocs... Amúgy kis regényt írtál hogy mindenki megismerje a sztoridat ( isegen ember ne fröcsögjön alaptúl honoszságokat rád)...de az én fiam is vese beteg...Mindegy, de a hívő létet komolyan gondoltad még van mit tanúlnod..
2015. márc. 13. 07:49
 35/38 anonim ***** válasza:
Akkor miért teszel fel kérdést, ha nem olvasol el minden hozzászólást?!
2015. márc. 13. 07:54
 36/38 A kérdező kommentje:
Több választ nem kérek tőled, köszi!! És még egyszer leírom mindent megoldottam és megtudtam egyedűl, igaz K szar és nehéz volt, úgy hogy lehetett volna segítségem!! Mindent meg tudok oldani a 3 gyerek körül egyedül is,
2015. márc. 13. 07:54
 37/38 anonim ***** válasza:
Tőlem nem is fogsz többet kapni, nyugodj meg:) Én az 1. válaszoló voltam amúgy.
2015. márc. 13. 07:59
 38/38 sandrachnologic ***** válasza:

En ugy gondolom, hogy egyaltalan nem bantottalak teged. Nem pocskondiaztalak, leirtam a velemenyem. Ez egy ilyen oldal, fekteszel egy kerdest, nem biztos, hogy minden valasz tetszeni fog, de mint irtam, emberek vagyunk, mas a véleményünk, amire te voltal kivancsi. Ne haragudj, ha valamivel megbantottalak, de én nem gondolom, hogy rosszindulatusag bújik meg amogott, hogy az a velemenyem, hogy mindenkinek tudnia kell, hogy mit vállal. 😊 egyebkent pedig azert irtam le a tortenetemet, mert volt itt egy masik válaszoló, aki offolta az egesz tenat es engem kezdett el lehordani a sárga dolog ismeretlenül, csak mert nem ertettem egyet mindenkivel. Nyilvan megvedem magam az alaptalan vadak miatt.

Mindenesetre jobbulást nektek es a kisfiadnak is a vesebetegsegbol!

2015. márc. 13. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!