Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan bosszant?

Szerintetek jogosan bosszant?

Figyelt kérdés
Elkaptunk egy hányós, hasmenéses vírust, 3 gyerek van, 5 év alatt.. Én is iszonyatosan rosszul voltam, azt reméltem hogy a férjem itthol marad segíteni, de nem tette... Ő mostanában többször volt beteg, itthol is maradt akkor, én meg már unom hogy ha beteg vagyok is húzom az igát... Mondjuk elment magától nekünk akkor este dedalonért mikor rosszul lettünk az ügyeletes gyógyszertÁrba, de olyan jó lett volna ha egy nap leveszi a terhet a vállamról... Ti hogy gondoljátok ezt? Amúgy most fog munkahelyet váltani, tehát ha kirúgnák mert itthol marad még jól is jött volna mert már van új helye,,, olyan csalódott vagyok hogy ennyire gondol rám hogy segítsen :s
2015. márc. 11. 16:28
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
48%

Ha úgy rúgják ki, azért az nem olyan jó.

Minden órában önző apukákról olvasok itt... Miért nem nézitek meg jobban, kinek szültök gyereket?

Az én férjem abszolút nem ilyen. Segít. 3 gyerek van nálunk is.

2015. márc. 11. 16:35
 2/38 A kérdező kommentje:
Tudod létezik olyan is hogy időközben változik az ember....olyan kapcsolat meg nincs ahol minden tökéletes mindíg és minden szuper ül megy...
2015. márc. 11. 16:39
 3/38 anonim ***** válasza:
83%
Azért az nem mindegy, hogy valakit kirúgnak, vagy felmond, vagy közös megegyezés... Te magad mondod, hogy mostanában többször is beteg volt, tehát gondolom már elég sokat hiányzott a melóból. Dolgozni is azért jár gondolom, hogy legyen pénz a családnak, tehát azért én annyira nem érzem az önzőséget. De te tudod, te ismered a férjed. elhiszem, hogy nehéz egyedül betegen három beteg gyerekkel, de igazából ezt tudhattad, mikor bevállaltad őket, nem? mármint, hogy lesz ilyen, amikor mindenki beteg. Bocsánat, nem rosszindulatból, de hát na...
2015. márc. 11. 16:42
 4/38 anonim ***** válasza:
76%
Ha ki tudott volna venni szabadságot, akkor jogosan. Nemrég a férjem ilyen miatt vett ki két napot. Pedig nekünk csak 1 gyerekünk van, de nagyon rosszul voltam, őt is nehezen láttam volna el.
2015. márc. 11. 16:43
 5/38 A kérdező kommentje:
Hát nEm tudom ki hogy vállal gyereket, de én nem úgy hogy akkor ne vállaljuk be a 3.-at mert lehet lesz olyan hogy mind egyszerre hányunk Sugárba meg megy a hasunk...... Amúgy bőven van még Szabija és elég rugalmasak vele.... Mindegy ha haza jön úgy is letisztázom vele ezt
2015. márc. 11. 16:48
 6/38 A kérdező kommentje:
És amúgy már azt unom hogy mindíg ez van hogy ha egy évbe egyszer megdöglött sincs senki aki segítsen... Mert csak ez a hányós ami nagyon le tud dönteni , amúgy mindíg meg tudok oldani mindent
2015. márc. 11. 16:51
 7/38 anonim ***** válasza:
Hát attól is függ, hogy mire hivatkozott, miért nem marad otthon Veletek.
2015. márc. 11. 16:57
 8/38 A kérdező kommentje:
Semmire. Csak reggel mire keltünk mondta hogy elkészült, indúl dolgozni..
2015. márc. 11. 17:01
 9/38 sandrachnologic ***** válasza:
8%
Hat, igaz csak egy gyerekünk van egyelore, de 6 hónapos veszélyeztetett terhes voltam, amikor influenzás lett a gyerek 3 héten at, amiten az első 5 nap utan elkaptam es én is 3 hétig húztam betegen mire meggyógyultam. Rugalmas a munkahelye a páromnak, d eszembe se jutott, hgy vegyen ki szabit es o apoljon... Az utolso egy héten o is elkapta, én neg beteg voltam, a gyerek is meg épphogy meggyógyult es megoldottam. Muszaj na. Nyilvan szar érzés, ha nem tud segiteni, de vegulis neki az a munkája, neked meg az, hogy a gyerekekkel legyel otthon, akkor is ha mindenki dögrováson van. Az neg tenykeg nem ugyanaz ha kirúgják mint ha lejár a szerződés vagy a felmondási idő. Amugy mi ezt a masodik gyereket is ugy vállaltuk be, hogy meg tudok-e mindent oldani egyedul a kettővel, ha epp nincs segitseg, márpedig a segitseg a páromat jelenti du 4 utan. Szoval azert mérlegelni nem art, ez jogos volt a tobbi válaszoló válaszában is.
2015. márc. 11. 17:09
 10/38 A kérdező kommentje:
Igen egy gyerekkel tudod milyen könnyű??? De mikor 3 án hánynak meletted össze mindent!!!!!!! És nem engem kellett volna ápolni hanem a többi beteg gyerek melett segíteni kellett volna... Ami nagy különbség
2015. márc. 11. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!