Szerintetek jogosan bosszant?

" Rugalmas a munkahelye a páromnak, d eszembe se jutott, hgy vegyen ki szabit es o apoljon."
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez nem vall túl sok észre! Veszélyeztetett terhesen nem a hősködés és a mártírság ideje van. Lehtett volna következménye is, amit egy életen át szívhatnátok akár..

Nyilvan fel lehet fogni igy is meg ugy is, ahogy mas, emberek vagyunk, nyilvan nem lat mindenki ugyanugy dolgokat. En ugy vagyok vele, hogy a mai világban örülünk, hogy van munkája a páromnak, kb. Ha halalomon lennek se kérném meg, hogy mulasszon miattunk, mert tudom, hogy valahogy kibirom, de milyen hatással lenne a családra, ha ekvesztene a munkahelyet. Egyedul akkor volt ra pelda, amikor a fiunkat kivizsgalasokra hordtuk es kiderult, hogy eleg súlyos beteg.
Egyebkent meg aki írta, hogy szólni kell neki es akkor biztos marad, annak is igaza van. Máskor konkretan kérd meg, es ha akkor azt mondja hogy nem marad akkor tenyleg gaz, de sok férfinak magától az se jut eszébe hogy a tanYerjat a mosogatoba tegye. 😊

Megkérted, hogy "légyszives maradj itthon, nagyon nem érzem jól magam"?
Vagy vártad, hogy ő magától kitalálja?

12: "de ha o dolgozik es keresi a penzt, hogy legyen mit enni meg miben jarni stb, akkor igenis az anyák dolga a gyerek/ek ellátása betegen is. "
Te szeretnéd azt a levest a gyereked és a férjed elé tenni, amit egy hasmenés és egy hányás között kevertél meg? Persze van kézmosás, de a vírussal nem jó kockáztatni. Amúgy meg az anya munkája sem napi 24 órából kellene hogy álljon, azért - főleg ha dögrováson van - akkor apuka is többet vállalhat magára.
A másik meg mi az, hogy ő keresi a pénzt? Nálunk pl. a GYED-em pár ezerrel több is volt mint a volt férjem akkori fizetése, amikor meg visszamentem dolgozni akkor sokkal többet kerestem, szóval ki is tart el kit???? És még így is az én nyakamba varrta volna majdnem az összes otthoni feladatot. Na nem rögtön az elején, az első gyereknél, csak a másodiknál kezdett beleunni és minden meló alól kibújni.
Amúgy meg nagyon nem korrekt az, hogy ha az otthonlévő anyát lenézzük csak mert kevesebbet keres: lehet apukának is GYED-re menni, lehet utána fele-fele részben kivenni a betegszabit, taknyos orrot törölni és teát főzni apu is tud. De főleg az anyák maradnak otthon a gyerekekkel ha betegek, ők rohannak haza, iskolába-oviba, apuci meg csinálhat karriert, az ő érdeme persze hogy ha többet keres, anyu meg örüljön ha nem rúgják ki, nemhogy előléptessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!