Jogosan akadt ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Jelenleg van egy 14 hós babánk. Most lesz kistesója. Mindkét baba tervezett volt. Az előző terhességem végig szenvedtem. Görcsökkel. Ezek most is jelentkeztek de nem tudok folyton pihenni. Sajnos minden kijött belőlem emiatt 1 hétig kórházban voltam. Azóta annyiból javult,hogy gyümölcs megmarad illetve egy kis leves es egy tányér főzelék. A szagokat nem bírom,mert hányok így a férjem főz esténként. Szelkemi munkát végez változó munkaidőben (van,hogy 3 órát dolgozik de van,hogy 8-at) de segít amiben tud. A kicsi nagyon eleven ami nem is baj csak sajnos én vagyok türelmetlen. Alig eszem, rosszul vagyok és görcsölök. A férjem tegnap nagyon ideges volt mikor mondtam neki,hogy vigyázzon a kicsire amíg picit befekszem a kádba,mert az segít. Erre kiakadt,hogy mindent megcsinál nehogymár ne nézhessen meg egy filmet nyugodtan. Mindig mondom neki,hogy menjen el a munkatársaival beülni valahova de sose akar. Engem havi 1-szer visz át a barátnőmhöz. Nekem rosszul esett de nem vitáztam. Azóta se kért bocsánatot csak megpuszilt.
2015. jan. 21. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez vihar a biliben. "Nekem rosszul esett de nem vitáztam." Nem is tudja hogy neked rosszul esett. Nem kért bocsánatot, de megpuszilt, tehát igazából bocsánatot kért.
2015. jan. 21. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Jogosan akadt ki, azért legyen benned egy kis tartás!
2015. jan. 21. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
És te bocsánatot kértél?
2015. jan. 21. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tök aranyos férjed lehet :) dolgozik, mellette elvégzi a háztartást :) igen, jogos, azért egy rohadt film csak jár neki is :)

viszont ezt közölhette volna normálisan is, mármint megkérhetett volna, hogy 2 óra múlva ülj be a kád vízbe, mert most ő is pihenne.

2015. jan. 21. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos a férjed reakciója,miért is kéne bocsánatot kérnie? Dolgozik segít a háztartás a gyerek körül.A ti döntésetek,hogy most azonnal vállaltátok a másodikat,ettől függetlenül nem helyes mindent a férjedre hagyni.Ha már most így kivagy,hogy nem mehetsz a barátnődhöz készülj két gyerekkel a hajad kitéped.
2015. jan. 21. 12:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom. :) amugy aranyos es tunderi. Nem a baratnom miatt akadtam ki hanem amiatt,hogy en is egesz nap a kicsivel vagyok es igy szol vissza. Amugy minden nap 2 oraja elmegy arra,hogy szamitogepezik. Segit es utana szokott leulni jatszani. De tegnap miutan ez tortent megnezte a filmet majd leult gepezni. Nem a gyereknevelessel van bajom hanem avval,hogy igy szolt. Lehetett volna kedvesen is. Raadasul en meg azota se tudtam befekudni a kadba,mert altattam a kicsit 11-ig.

A 2.gyereket azert most vallaltuk,mert a ferjem x kor elott szeretett volna 2 gyereket. Azt mondta vagy most vagy amikor betolti o mar nem akarja. Es alapbol 2 babat szerettunk volna,mert tudjuk,hogy rossz egyedul.

Megprobalok megertobb lenni :)

2015. jan. 21. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Es nem hagyok mindent a ferjemre csak multkor mikor elkezdtem fozni annyira rosszul esett a szaga,hogy elhanytam magam. Szerintem 7 hetes terhesen ez elofordul. Raadasul az elozo babank is a gorcsok miatt ment el igy ovatosak vagyunk.
2015. jan. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!