Jogosan akadt ki?
szerintem tök aranyos férjed lehet :) dolgozik, mellette elvégzi a háztartást :) igen, jogos, azért egy rohadt film csak jár neki is :)
viszont ezt közölhette volna normálisan is, mármint megkérhetett volna, hogy 2 óra múlva ülj be a kád vízbe, mert most ő is pihenne.
Koszonom. :) amugy aranyos es tunderi. Nem a baratnom miatt akadtam ki hanem amiatt,hogy en is egesz nap a kicsivel vagyok es igy szol vissza. Amugy minden nap 2 oraja elmegy arra,hogy szamitogepezik. Segit es utana szokott leulni jatszani. De tegnap miutan ez tortent megnezte a filmet majd leult gepezni. Nem a gyereknevelessel van bajom hanem avval,hogy igy szolt. Lehetett volna kedvesen is. Raadasul en meg azota se tudtam befekudni a kadba,mert altattam a kicsit 11-ig.
A 2.gyereket azert most vallaltuk,mert a ferjem x kor elott szeretett volna 2 gyereket. Azt mondta vagy most vagy amikor betolti o mar nem akarja. Es alapbol 2 babat szerettunk volna,mert tudjuk,hogy rossz egyedul.
Megprobalok megertobb lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!