Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki ennyire?

Jogosan akadt ki ennyire?

Figyelt kérdés
Tegnap este szopizott a kisfiunk (3 hónapos), és utána altattam, már majdnem elaludt, amikor bejött a férjem. Tudni kell, hogy ha odajön, akkor a kisfiunk felpörög teljesen, ezerrel mosolyogni kezd rá, gügyög neki, akkor is ha már félálomban volt előtte. Mivel már éppen ragadtak le a szemei, én nem is gondolkozva kicsit eltakartam, hogy ne vegye észre, hogy ott az apja, ne pattanjon ki erre rögtön a szeme, hanem aludjon el. A férjem erre - szerintem indokolatlanul - teljesen kiakadt, elmondott szó szerint mindennek, és azóta se nagyon szól hozzám. Közölte, hogy milyen ember vagyok én csak nem ilyen szép szavakkal... Eszembe sem jut bármilyen eszközzel kisajátítani a gyereket, imádja az apját, és ennek nagyon örülök. Szinte a kezdetektől hagyom őket kettesben, figyelek rá, hogy amikor a férjem itthon van annyit legyen a babánkkal amennyit csak akar. Nem tudom, tényleg ekkorát hibáztam, vagy kissé túlreagálja??
2014. nov. 3. 08:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálja. Tudod, az egyik ismerősünknél volt egy alapszabály, amikor kicsi volt a lányuk: Aki pörgeti, az altatja. Talán vezesd be ezt és apuka majd elgondolkodik.
2014. nov. 3. 08:36
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
Kicsit talán túlreagálta de igaza van. Ha tényleg igazán hagynád vele is lenni gyerek nem reagálna így rá.
2014. nov. 3. 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Túlreagálja.

Nálunk ez alap dolog, hogy ha altatom a 4 hónapos babánkat, akkor nem jön be a szobába, mert tudja, hogy ugyanez a reakció a baba részéről, mint nálatok.

Legközelebb, mikor így felkelti a babát, akkor add a kezébe, hogy jó, akkor sétálgasson vele ő a következő egy órában.

2014. nov. 3. 08:38
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Sztem azért igaza is van kicsit, mondhattad volna neki h altasz ne jöjjön be. Vagy mikor beakart jönni mondhattam volna h most ne. Szebb mint eldugni a gyereket.
2014. nov. 3. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Vagy szoptatás előtt oda vihetted volna vagy szólhattál volna férjednek, hogy ős is elbúcsúzón tőle éjszakára.
2014. nov. 3. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
A 4-essel értek egyet.
2014. nov. 3. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Azért 3 hónapos gyereket már illene ismernie ennyire az apukájának, hogy erre ne kelljen külön megkérni minden este. 1. vagyok
2014. nov. 3. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
14%
Na látod utolsó lehet ebből lett elege apukának, hogy munka után még a gyerekkel sem lehet soha, mert takargatják előle, mintha valami fertőző beteg lenne.
2014. nov. 3. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Te miről beszélsz? Altatásról volt szó, nem a munka utáni együttlétről, játékról (írta is a kérdező, hogy ezzel nincs semmi gond). De én tényleg azt csinálnám, amit írtam is. Nyugodtan pörgesse fel este alvás előtt és már meg is kapta az altatás nemes feladatát. Gyorsan felfogná mi volt a probléma, azt garantálom.
2014. nov. 3. 09:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Azóta megbeszéltük a férjemmel.

Amúgy tudta, hogy altatom, mert előtte is volt már benn (amikor is nagy kacarászésba kezdett a babánk, és újra kellett kezdeni az altatást), tehát nem arról volt szó, hogy nem búcsúzhatott el tőle. Arról meg ahogy írtam is pláne nincs szó amit a 8-as válaszoló ír, mi van?? :D Ezt honnan veszed? Hétvége volt tegnap ráadásul :), egész nap együtt voltak.

Önkéntelen reakció volt, hogy eltakartam, és lehet hogy nem kellett volna, egy kicsi kiakadást meg is értenék, de higgyétek el, hogy túlzás volt és csúnya dolgokat mondott :(. Mindegy, megbeszéltük azóta! Köszi szépen még egyszer a véleményeket!

2014. nov. 3. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!