Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jogosan akadt ki és lett szomorú?

Jogosan akadt ki és lett szomorú?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy anyukámnak egyik nap feltűnt, hogy már pár éve nem rendezek szülinapi bulit, rákérdezett. Mondom, megvárom, amíg 16 leszek, majd akkor rendezhetek házibulit, addig számomra eléggé megalázó egy pizsiparti, nem is tudom kivitelezni, mert nem is vagyok valami barátkozós, de akikkel jóban vagyok, ők általában nálam sokkal idősebb fiúk, nálam idősebb lányokkal nem jövök ki, velem egyidőseket meg idegesítőnek szoktam tartani, vagy ha bírom őket, akkor maga a társaság nem illene össze. Szóval ugye házibuli az sokkal jobb lenne, szerintem, de anyukám erre kiakadt, hogy rendezzek már. Jogos? Mellesleg 14 éves vagyok, 4 éve nem tartok ottalvós szülinapi bulikat.
2013. szept. 9. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kamasz szemszögéből azt mondom, hogy nem jogosan akadt ki, mert elég nagylány vagy már ahhoz, hogy te dönts erről.

Ha viszont szülő lennék, akkor megérteném, hogy van benne valamiféle aggodalom. Szerintem csak szimplán azt akarja, hogy ne légy magányos, legyen egy normális társaságod.:)

2013. szept. 10. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Van társaságom, csak nem annyira nagy, nem is illenek össze és anya nem engedi a koedukált bulikat ha ottalvósak :/
2013. szept. 10. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak ez a 2 lehetőség van? "Pizsiparti" és házibuli?

Menjetek el valahová délután, pizzázni, fagyizni, vagy, ha nagyobb városban élsz, és van rá lehetőség, akkor szinte akármit lehet csinálni. :) Vagy akár este szórakozni, vagy csak bandázni.

2013. szept. 10. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem az én világom a városban szórakozás. VAgyis igen, de akkor házibuli vagy koncert. Meg ugye nem olyan összeillő a társaság, de azért köszi :)
2013. szept. 10. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Pizsiparty-t ne is, az k**va gáz. Anyukádat meg próbáld rávenni egy házibulira, de vigyázz, az elsőn sose idd le magad, mert onnantól kezdve semmit nem engednek meg.
2013. szept. 11. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam inni, akárhol vagyok :) A baráti társaságom jobban kedveli a füvet, ha valami szert kell használni. Meg ugye akkor nincs olyan veszély, hogy valaki belefullad a tavunkba vagy a medencénkbe (elég mélyek)
2013. szept. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!