Jogosan vagyok szomorú igaz? :/
Inkább vegyél Vertut, olyan tuti nincs az ismerőseidnek, és egy Macbook árából pont kijön.
Besz##rok hogy a szüleid így kiny@lják a segged de neked még ez is kevés. Inkább vicc, provokáció a kérdés, ilyen gyerekeket le kellett volna dobni a Taigetoszról.
Ha ok nélkül kirúgnak a munkahelyedről és jövő héten már nem tudod miből vegyél kenyeret AKKOR jogosan vagy szomorú!!! De ilyenért ? Könyörgöm... egy pillanatra fusson át az agyadon hogy hány ember tiszta vizet se tud inni Te meg ilyenen vagy kiakadva?
De legalább azon elgondolkodtál hogy másnak még érintősre se tellik.
Tudom, most életbe lépett egy magyar segélyvonal az etióp kisgyerekeknek lehet küldeni 300Ft kb. és 2 heti tiszta víz számukra..
Tisztában vagyok ilyen dolgokkal!:)) Akkor is dühít kicsit, de nem mutattam anyáéknak nem szeretném megbántani őket ezzel hogy nem tetszik az ajándék. Köszönöm a válaszokat!
Elgondolkodtam...
Inkább elfogadom, és megköszönöm az iphone 4-et és nem követelőzök többet!! Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!