Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan vagyok szomorú igaz? :/

Jogosan vagyok szomorú igaz? :/

Figyelt kérdés
Most kaptam egy iphone 4-et de nagyon szomorú vagyok, mert én iphone 4S-t szerettem volna.. Nem hiszem, hogy az a pár ezer forint olyan nagy összeg lenne, hogy csak a 4-et kaphattam meg.:/ Beleadtam volna a megtakarított összegemet is, bárcsak azt kaptam volna meg. Anya meg apa bezzeg megvette magának a 4S-t. Most azért is vetessek anyáékkal egy macbook airt??
2012. jún. 28. 14:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

igen kapnék* elírtam.

használati utasítás? :D

2012. jún. 28. 16:10
 22/40 A kérdező kommentje:
Használom, csak teljesen más mint a 3.:D Nem azért mondom!!
2012. jún. 28. 16:12
 23/40 anonim válasza:
83%
Istenem,csak az én gyerekem ne legyen ilyen,mert főbe lövöm magam!
2012. jún. 28. 16:34
 24/40 A kérdező kommentje:
kedves:)
2012. jún. 28. 16:45
 25/40 anonim ***** válasza:
95%

Emlékezz erre, amikor valóban rossz dolog történik veled!

És képzeld, nem, nem mindenkinek van olyan életszakasza, amikor a külsőségekre megy! Van, aki eleve normális és tisztában van vele, hogy ez csak dekoráció. Téged meg szorít a gyémántcipőd! Nem érdekel, hogy kitünő tanuló vagy-e... ez legfeljebb azt mutatja, hogy tudod a középiskolás anyagot. De vannak dolgok, amiket nem a suliban tanul meg az ember, hanem ha körülnéz a VALÓ világban! Anyád meg apád azt vesz magának, amit akar, mert megdolgoztak érte. Majd ha te is megdolgozol érte, megveheted magadnak. Aztán rájössz, mennyit ér "pár ezer forint"!

2012. jún. 28. 16:50
 26/40 anonim ***** válasza:
93%

Jaj,életem...Szívből kívánom neked,hogy nagyon sokáig maradjon ez a legnagyobb problémád! Mit meg nem adnék,hogy csak ilyen ügyeken keljen ,,aggódnom".

A helyzetet felmérve,anyukád kicsit önzően viselkedett,de könyörgöm,adj hálát a jóistennek,hogy van pénzetek ilyen-egyébként teljesen haszontalan- dolgokra.Az én családom meg itt gürizik,de pénz az sehol... Oda akarok kilyukadni,hogy rendben van,megkaphattad volna a jobbik iphone-t is,de akkor is legyél nagyon hálás,hogy egyáltalán hajlandó volt édesanyád iphone-t venni neked!Én ha milliárdosok lennénk se kapnék,soha. Inkább vigyorogjon a kicsi szád,ne álljon ferdén!

2012. jún. 29. 00:12
 27/40 A kérdező kommentje:
Rendben van!!:) Már megbeszéltem velük, megköszöntem és mostmár értek is hozzá:DDDDD
2012. jún. 29. 11:15
 28/40 anonim ***** válasza:
72%

Komoly problémák, na. Én gyümölcslevet nem kaptam kölökként, nemhogy ifont. De legyen mindegy ez. Figyelj! Amint saját lábra állsz és megtapaszalod a pénzkeresés gyönyöreit, az alkotás nagyszerű mivoltát, meg fog szűnni minden ilyen égető kérdés benned. Jelenleg tökéletes irányzékot vettél fel egy üres élet felé. Reméljük a korral alakulsz.

Lásd azt, ami valójában minőség és valójában hasznos számodra, ne a hype vagy a PR befolyásoljon, mert így hagyod, tucatemberré neveljen a társadalom.

2012. júl. 10. 15:03
 29/40 A kérdező kommentje:
Üres élet?! Most fogok középszintű nyelvvizsgát tenni 8. év végén! Már tudom, hogy mi szeretnék lenni, hova szeretnék menni továbbtanulni.. Azért ne legyen már mindenki olyan okos, hogy belelásson ilyenekbe. Lehet, hogy hülye p.csanak tűnök a kérdés alapján, de legalább viszem valamire. Biztos vagyok abban, hogy van itt olyan okoskodó akinek még egy alapszintűje sincs, nem is lesz.
2012. júl. 10. 18:33
 30/40 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sokaknak nincs még egy alapszintűje sem (nekem felsőfokom van, kettő, még sem verem a mellem neked, mert nem leszek ettől több).

Egy keresztkérdés királylány: A tanárt, könyvet, közlekedést odáig és a nyelvvizsgát ki fizette ki? Na látod! Még egy fűszálat sem tettél keresztbe. Addig ne elégedetlenkedj az életeddel, hanem köszönd meg és légy hálás!

2012. júl. 10. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!