Jogosan vagyok szomorú igaz? :/
"Nem kérek több hozzászólást köszönöm!"
Pedig nem ártana. Mindegy.. ha most vagy nyolcadikos még ki tudod nőni. Visszatérünk a témára 10 év múlva!
Nem, nem vagyok gyerek. :)
Nem azért írtam, hogy jogosan szomorú, mert annyira fontosnak tartom az iphone-t. Hanem azért, mert ha megtehetik, hogy drága telefont vesznek, és a kérdező még bele is adta volna a pénzét, akkor nem látom értelmét, hogy miért nem vették meg neki. Főleg úgy, hogy maguknak megvették.
Ismétlem: nem azt mondom, hogy ez a világ legnagyobb problémája. De azt is meg kell érteni, hogy a gazdagabb körökben más számít problémának, nem a mindennapi betevő megszerzése. El kell fogadni ezt is. Lehet, hogy ez fáj azoknak, akik nyomorognak, de nem kellene irigykedni, akkor is, ha azoknak, akik havi 60.000-ért gürcölnek, ez iszonyúan nevetséges dolognak látszik.
Itt a kérdező részéről se magán a telefonon van a hangsúly. Egyszerűen csak a szülei döntését nem érti. Megtehették volna, hogy megveszik neki a telefont, mégis másként döntöttek. És nem kellene leugatni azért, mert ez rosszul esik neki.
És még annyit fűznék hozzá mielőtt valaki nekem esne, hogy biztos én is valami gazdag kölök vagyok, hogy én is a hatvanezerért nyomorgók táborába tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!