Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan vagyok szomorú igaz? :/

Jogosan vagyok szomorú igaz? :/

Figyelt kérdés
Most kaptam egy iphone 4-et de nagyon szomorú vagyok, mert én iphone 4S-t szerettem volna.. Nem hiszem, hogy az a pár ezer forint olyan nagy összeg lenne, hogy csak a 4-et kaphattam meg.:/ Beleadtam volna a megtakarított összegemet is, bárcsak azt kaptam volna meg. Anya meg apa bezzeg megvette magának a 4S-t. Most azért is vetessek anyáékkal egy macbook airt??
2012. jún. 28. 14:49
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
A szüleim, és köszönöm is nekik!:) Láttad mire válaszoltam?! Azt írták nekem, hogy üres élet felé veszem az irányt.. Erre válaszolta, hogy ez egyáltalán nem üres élet ha 14 éves létemre, szorgalmasan tanulok és vannak céljaim. Nem kérek több hozzászólást köszönöm!
2012. júl. 10. 19:25
 32/40 anonim ***** válasza:

"Nem kérek több hozzászólást köszönöm!"

Pedig nem ártana. Mindegy.. ha most vagy nyolcadikos még ki tudod nőni. Visszatérünk a témára 10 év múlva!

2012. júl. 11. 10:13
 33/40 anonim ***** válasza:
Á, hagyd a francba ezeket a válaszolókat. Csak irigyek, mert te többet kapsz, mint ők gyerekkorukban, vagy akár most. Sima emberi gyarlóság. Szerintem ha már drága telefont vesznek, tényleg megvehették volna a jobbat, ha még ki is fizetted volna a különbséget – ráadásul ha ők meg maguknak megvették. De ezért kár szomorkodni. Bosszantó, de tényleg ez legyen életed legnagyobb gondja. :)
2012. júl. 15. 18:29
 34/40 A kérdező kommentje:
HÁT KÖSZÖNÖM KEDVES UTOLSÓ!!!:) Jól esett, hogy volt legalább egy normális, és aranyos válaszadó. Köszönöm, egyetértek...:)
2012. júl. 16. 13:49
 35/40 anonim válasza:
tsz....Jézusom de nagy dolog!Én magamnak veszekmeg mindent és nem ad rá senki se pénzt.van egy laptopom használt saját pénzembol vettem és a szuleim használják mégis.van egy mobilom (nem új de nem is régi) nagyon drága volt és mégis egy centetsem tettek bele a szuleim,de nehid hogy az iphone.Tegnap volt a szulinapom olyan roszvolt hogy még egy temetésen is szívesebben lettem volna!(Foleg ha engem temetnek) és még te panaszkodsz?Tudod mit kaptam a szulinapomra toluk 3eurót!(1000forintott)Orulnék én még annak is ha egy használt 10 eurós biciklit kapnék!Szóval inkáb nekem volna okom panaszkodni!
2012. júl. 28. 14:39
 36/40 anonim válasza:
Ja és én eztet nem irígységbol írtam mert nekem nem kéne!
2012. júl. 28. 14:40
 37/40 A kérdező kommentje:
Jó szia, ez nem ide tartozik!:)
2012. júl. 28. 15:35
 38/40 anonim válasza:
Egyszer a testvérem szétharapta az uvegét a telefonnak és kapott egy ujat jobbat.Próbáld ki!És mond azt hogy leesett o is azt csinálta!:D
2012. júl. 28. 17:36
 39/40 anonim ***** válasza:
33-as, a jóisten megáldjon, remélem 14 életév alatt vagy, mert afelett elég gáz amit csinálsz. Elhiszem, hogy számodra az ifon a világ teteje, van azonban aki nem tart igényt rá. Tanulj meg más fejével is gondolkodni, ne csak a magadéval. Gyerek..
2012. aug. 7. 13:12
 40/40 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagyok gyerek. :)

Nem azért írtam, hogy jogosan szomorú, mert annyira fontosnak tartom az iphone-t. Hanem azért, mert ha megtehetik, hogy drága telefont vesznek, és a kérdező még bele is adta volna a pénzét, akkor nem látom értelmét, hogy miért nem vették meg neki. Főleg úgy, hogy maguknak megvették.

Ismétlem: nem azt mondom, hogy ez a világ legnagyobb problémája. De azt is meg kell érteni, hogy a gazdagabb körökben más számít problémának, nem a mindennapi betevő megszerzése. El kell fogadni ezt is. Lehet, hogy ez fáj azoknak, akik nyomorognak, de nem kellene irigykedni, akkor is, ha azoknak, akik havi 60.000-ért gürcölnek, ez iszonyúan nevetséges dolognak látszik.

Itt a kérdező részéről se magán a telefonon van a hangsúly. Egyszerűen csak a szülei döntését nem érti. Megtehették volna, hogy megveszik neki a telefont, mégis másként döntöttek. És nem kellene leugatni azért, mert ez rosszul esik neki.

És még annyit fűznék hozzá mielőtt valaki nekem esne, hogy biztos én is valami gazdag kölök vagyok, hogy én is a hatvanezerért nyomorgók táborába tartozom.

2012. aug. 7. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!