Jogosan akadt ki anyukám?
Jogosan...
A te szempontod szerint nem, de a sajátja szerint igen..
Ő nem feltétlenül igénytelenség miatt vesz olcsó és szar dolgokat, henm azért, mert ezt tanulta, mert a szüleink idejeben az folt a mottó,hgy spórolni csak a "kaján" lehet... Mivel ő ezt az értékrendet képviseli, ezt akarta neked is tanítani, nekinaz amit csinálsz pazarlás, és pocsékolás.
Ezzel egyébként sem szállsz be otthon a költségekbe. Beszéld meg mennyit teszel az asztalra, és mennyi arad, nah abból ehet plusz dolgokat venni.
A saját meglátásod szeit miután elköltöztél lesz igazán lehetőséged ezen változtatni.
Egyébként én veled értek egyet, én sem a legolcsóbbat veszem a em árértékaranyban vásárolok :)
Utolsó
Annyira vicces hgy a példád mennyire "rossz" ránk nézve, pedig egyetértek. Barna kenyeret sosem veszek, mert nem finom, rossz ízű, amelyik nem, az pedig nem "barna" csak a színe, hiába annnak adják el...( voltam a gyártás oldalon) mozart golyó pedig mandulás nem ehetem, de nem is igazán szerettem, amg nemtudtam h nem ehetem.. . Viszont mi a baja milkával? Sztem szuper..a nagymamám leragadt a tesco-sokinál.. Tehát a milka amikoregy közepes tábla 500 nagyon nem a csó csokik közé sorolható..az olcsó a sajatmarkas vagy ahhoz hasonló..
Szeribtem csak nem gondoltad, hgy van lyen is..
Kérdező: ha kapsz csokit köszönd meg, és majd sütibe kerül, vagy ilyesmi, nagyon rosszul esik az embernek, amikor kedveskedni akar és lefitymálják...jó szívvel veszi...
Ész érvekkel amúgy lehet hatn mndenkire, az anyukádra is lehetne..
Szerinted miért jobb nem olcsó dolgot venni? Mi a baja z olcsóval? ( én tudom, de te hogy mondanád el egy másik embernek, aki nem tudj, csak az árakat nézi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!