Ti mit csinálnátok? Túlreagálom, vagy jogosan tartok tőle?
A férjem nagybácsija vicces sztoriként mesélte, hogy amikor a férjem kicsi volt, és valamilyen okból neki kellett vigyáznia rá, akkor adott neki egy kis pálinkát, hogy jobban aludjon, és hogy milyen jókat aludt így.
Most már nyugdíjas, és felajánlotta, hogy ha kell szívesen vigyáz a kisfiunkra néha. Én erről a fentiek ismeretében hallani sem akarok. A férjem szerint túlreagálom, a nagybácsi jó fej, és neki sem lett semmi baja, és hogy egyébként is akkor fiatal volt, most már idősebb, nem csinálna ilyet, vannak unokái, stb...
Szerintetek?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Régen a nagybácsi nagyon nagy bohém volt, mondhatni poénra vett mindent, mondom ezt a történetet is úgy meséli. Most valamennyire lecsillapodott, de még mindig nagyon laza, és nem mondom, hogy alkoholista, de azért nem veti meg az italt. Úgy van ahogy mondod 3-as, valahogy nem tudok megbízni benne. Jó fej, olyan szempontból, hogy szívesen hallgatom a sztorijait, meg jól eljátszik a gyerekekkel, de nem tudom elképzelni, hogy otthagyom nála, és nyugodtan eljövök. Állandóan azon kattognék, hogy a gyerek biztos nyűgös volt a délutáni alváskor, és biztos egy kis pálesszal nyugtatta le.
2-es! Oké, cseréljünk, felőlem a te gyerekeddel megitathatja az egész bárszekrényt.
Nekem is meséli anyukám, h kaptam kristálycukorba mártott cumit, meg cukros teát, de nem vicces sztoriként, nem melldöngetve, hanem hozzátéve, h sajnos akkor még ezt csinálta mki, a védőnő is ezt javasolta az anyukáknak, azt hitték, ez így jó.
Dehogy bíznám ró, másra is képes lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!