8. szülinapra januárban milyen bulit csinálnátok?
A fiam nem szeretne játszóházba menni, mert ott mindig akadnak vadulós gyerekek, akik miatt nem tud a barátaival felszabadultan játszani.
Itthon rossz tapasztalat miatt nem szeretnék bulit, meg sajnos a lakás sem akkora, hogy gond nélkül elbirjon egy gyereksereget, főleg fiúkat 😃
Mekibe sem szeretnénk menni, mert a hozzánk közelinek nagyon kicsi a játszó része, a jobbak meg messze vannak.
Milyen lehetőség van még?
Ja, Pest északi részén vagyunk.
Köszi az ötleteket!
Köszi 1-es a "jóindulatú" hozzászólásod, sok értelme volt...
A fiam egyetlen dologra mondta, hogy nem szeretné és az a játszóház volt.
Az itthoni bulit én nem szeretném, a meki pedig kicsi, szerintem ezek tök érthető dolgok.
Szeretnénk neki valamilyen bulit csinálni, csak nem tudom milyet. Ha nyár lenne, akkor elmennénk piknikezni/strandolni/vidámparkba stb, de januárban ezek nem megoldhatók :)
Valakinek valami jó ötlet?
-Korcsolyázni? Ja, nem tud/nem akar/ félted/fel van mentve tornából a kisded.
-Uszoda egy nagy pancsolással? Jaj nem, ahhoz hideg van/meleg van/kicsi a hely a medencében a gyereknek/nem tud úszni a gyerek/klórallergiás/vízallergiás
-Eleven Center? Jaj, nem várjál, az is tele van lökdösődő kisterroristákkal, akik meglökik törékeny virágszáladat.
-De ha otthon nem tarthat bulit, miért nem tarthat nagymamánál? - Mert felforgatják a kis vadállatok a házat/szétlopják a berendezést (ez esetben meg kéne válogatni, kivel barátkozik gyermeked, és probléma megoldva)/ nincs nagyo, vagy messze, vagy nem is volt
Ezzel azt akarom mondani, hogy hiába mondanak neked majd javaslatokat, úgysem lesz jó semmi, süt már a kérdésből is, hogy annyira félted a gyereket, és annyira problémás vagy, hogy azt se tudod, mit kezdjél vele.
De ha ez van, akkor ne tarts bulit. Nem muszáj ám...
Te 73%-os, neked meg mi bajod van?
3 dologra irtam, hogy nem jó, ebből te hogy egyből leszűröd, hogy nekem semmi sem jó, mert annyira féltem a gyerekem??
Ötleteket kértem, nem kötözködést és főleg nem a saját, valószínűleg nyomorult, életed kivetítését az enyémre!
Amúgy az uszoda jó ötlet, kár hogy mellé körítetted azt a sok baromságot. Kérlek, kímélj meg a további agymenésedtől, köszi!
A távolság a többi szülő miatt lehet gond, mivel Pest mellett lakunk és senkitől sem várhatom el, hogy 30-40 km-et utazgasson a gyerekkel egy 2-3 órás buli kedvéért, azután meg vissza.
A nagyszülők ugyancsak messze laknak.
Az itteni játszóházakban szülinapkor csak egy terített asztal jár, attól még ugyanúgy bejöhet bárki és ráadásul hétvégén rengetegen vannak amúgy is. Tartottunk mi is már ott szülinapot, ill. többször is voltunk meghívva, pont ezért nem kérte a fiam, hogy oda menjünk. Szeretne felszabadultan játszani a barátaival, szerintem ez tök érthető.
Tudtok olyan helyet Pest északi részén, amit ki lehetne bérelni pár órára 8-10 fiú számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!