Tiszta ciki sztori, vígjátékba illő. Ti mit csinálnátok?
Van az oviban egy másik anyuka, nem egy csoportba járnak a gyerekeink. Egy ideje mindig nagy örömmel köszöntött, megálltunk beszélgetni is, kérdezte hogy vannak a gyerekek, meg anyukám, én meg tiszta hülyén éreztem magam, hogy biztosan ismerjük egymást valahonnan, és szégyelltem, hogy nem tudom hová tenni, de nem szóltam, sőt udvariasságból én is mindig érdeklődtem az ő családja iránt. Amúgy kedves nagyon, a farsangi jelmezünkben is segített, telefonszámot cseréltünk stb. Már pár hónapja hogy ilyen jóban vagyunk.
Erre ma este küld egy sms-t, hogy nem tudna e átmenni Zoli, mert elromlott a mosógépük...
Ezzel csak egy gond van, fogalmam sincs ki az a Zoli, az én férjemet nem így hívják, és nem ért a mosógépekhez, és azt sem tudom hol laknak. Ezzel vált egyértelművé, hogy ő kever össze engem valakivel.
De most mit csináljak? Szóljak neki, hogy nekem hónapok óta fogalmam sincs, hogy ő tulajdonképpen ki, csak eddig nem mondtam?? Hát tiszta hülyének fog nézni.. :D Vagy írjak vissza, hogy Zoli sajnos nem ér rá?? :D :D Vagy mit?
A férjemet hiába kérdezem, akár hányszor felhozom a témát röhögőgörcsöt kap..
Szerintetek? :)
Írj vissza, hogy melyik Zolit?
:)
:D :D :D Ez jó... :D
Én ezt írnám:
"Szia, milyen Zolira gondolsz? Nem ismerek Zolit. :) Vagy másnak szántad az sms-t"? :)
:DDDDDDDDDDDDDD Te jó ég :DDDDD
Írd vissza, hogy te nem ismersz semmilyen Zolit :D
Köszi a válaszokat, azt hiszem összeszedem a bátorságom, és visszaírok neki, vagy az is lehet hogy felhívom.
Te jó ég :D...
De 3-as válaszoló nem értem, miért csak ismerősökkel lennék kedves?? Ezt miből gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!