Milyen vicces, cikis dolgok tőrténtek meg veletek?
Ma utolsó órám (9-10. óra) dupla tesi volt.
Ezen az órán általában játszunk. Ma is játszottunk, vagyis csak játszottunk volna... De ez nem játék volt, hanem háború.
Kapitánylabdáztunk. Az egész azzal kezdődött, hogy a csapatunk megnyerte az első meccset. Oké, elkezdjük a második meccset, de megtörtént ami ritkán szokott: a csapatunk egyik kulcsemberét sikeresen tökön dobták. Szegény feküdt a padlón, valahogy levittük őt a pályáról (persze azért röhögtünk is ezen).
Rólam tudni kell, hogy tesin, főleg az ilyen játék órákon rettentő passzív vagyok. Eco üzemmódban, takarék lángon végig állom/ülöm az órát (persze amikor a tanár nem figyel).
A második menet folytatásában is ezt a jó szokásomat végeztem (persze a labdák elől néha kihajoltam). Ekkor jött a második feketeleves: az a gyerek, aki a csapat emberét tökön dobta, megcsinálta velem is.
Nálam is lezajlott az egész szenvedős produkció, aztán a következő menetre összeszedtem magamat. De valahogy megint az a gyerek (aki nem mellesleg a padtársam is) eldobta a labdát, megint tökön talált. Én az életemért küzdöttem, az osztály röhögött.
Röhögtek akkor is, amikor már védelmező helyzetben álltam. Szerencsére kibírtam/kibírtuk az órát.
Holnap remélem nem fog ez megismétlődni. Ciki volt az egész.
Töri témazáró közben mentem wc-re(betétet cserélni)azért,mert akkor nincsenek a wc-ben... látta tanár hogy,valami van a kezemben,és nem hitte el hogy nem puska,ezért mindenki előtt fel kellett mutatnom...
utólag kicsit vicces is,de akko nem volt az.
Tegnaop kidobóztunk és az egyik gyerek tökét eltalálták
Ma is kidobóztunk és fogra egyfolytába nehogy megint eltalálják
Meg még ma mielőtt játszottunk volna feladatokat csináltunk hogy mindenki az ablakhoz állt és pl.fókában eljön a tanár felé visszafele futás
Na szal volt egy olyan feladat hogy egy lábon ugráltunk és olyan borzasztóan viccesen néztünk ki
Hogy nem birtuk ki a röhögést
Hozzáteszem én az összes feladatot végig röhögtem és arra kellet koncentrálnom hogy nem röhögsz nem röhögsz nem röhögsz...de valaki mindig megnevettet és
Van amikor tegnapelött egyik osztálytársam nagyon röhögött meg mindenki nagyon hye vilt és kérdi hogy min röhög
-hát mer ha
Ekkor valaki közbe szólt
-tudjuk tudjuk neked röhögnöd kell ha a másik is röhög
Meg tegnal kértek tőlünk almát és az egyik hye gyerek azt monda nem!ez a miénk almánk
Lehet hogy igy leirva nem vicces de ha láttátok volna bepisátok a röhögéstől
Több vicces dolog is van de van amire nem emlékszem
Mindenki(1 kivétel) suliról írt
És 3an tesiről de csak én irtam vicceset habár végig röhőgtem az utolsókat azt hiszem nyáron bekentem magam nevetgéllel!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!