Milyen vicces/kellemetlen/égő dolgok történtek már veled részegen? :D
első: szakadtam
én nem voltam még of rottyra berúgva de barátok olyanokat csináltak hogy: nekiment az utánfutónak, mikor kint sátraztunk és ment hányni akkor ráesett úgy a sátramra hogy eltört, az a műanyag merevítő.. xD
az autón csuszkáltak (amit azelőtt lerókáztak)
ilyesmik.
1x barátnömmel elhatároztuk hogy este iszunk. Vettünk piát, csokit stb...
Berugtunk közbe egy csoki darabka az ágyba rejtőzött. És mivel én oldalt szoktam aludni szépen a csoki darabon aludtam, ami szét olvadt...
Reggel meglepetés úristen össze szartam magam!
Majd kilopoztam, vittem a lepedőt is erre észre vett barátnőn, mondtam neki most nem alkalmas az idő csevegésre, bevágodtam a fürdőbe fürdeni és gondoltam kimosom gyors a cuccot fürdés után. De közbe gondolkodni kezdtem hogy lehet hogy csak a jobb oldalam barna foltos?? Hogy lehetek ekkora balf@asz hogy csak ott tudom magam össze szarni hátul meg semmi?
Na kérdéssel előáltam barátnőmnél, ő is gondolkodóba esett a dolgon de kb félnapig ezen agyaltunk,és már kezdtem beletörödni a sorsomba.
Erre neki volt bátorsága meg szagolni és rá jöttünk csoki volt..
Hát ezen aztán 2 hétig röhögtünk :DDD
haveromék ,dúrván nyomták ,szilveszter volt ,bebasztak :Daztán előkerült a láncfűrész ,meg be is indították aztán azzal szaladgáltak meg kergették egymást a lakásban
-------------------------------
.másik bulin ->baltával kardoztak ,a lendület hevében belebaszta 1 székbe a baltát a haverom,erre lebaszta a haverja h mit csinál és szét tépte utána azt a széket,azt nevettekxD
-----
3. vicces sztori bár vlt sok csak ezek nem velem történtek
haverom elment tanyabuliba bebasztak ,és elindultak hazafele,megtámadta őket 1 nagyobb fajta kutya...
haverom mondta haverjának h csináljon már valamit mégis csak hozzá mentek az ő tanyája stb,aztán a gyerek odament belerugott a kutyába az meg lerepült a dombonxDDD
elsőhöz lenne egy kérdésem!!!
hogyha te a haveroddal mentél haza mindkettőtök haja beovlt festve, akkor hogy nem vettétek észre egymás haját???? vagy nem néztetek egymásra sem??? csórikááám legalább gondold végig ha kitalálsz valamit :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!