Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces, kellemetlen, nem mindennapi dolog történt már veletek egy ellenkező nemű ember előtt?
A középiskolában volt egy lány, akibe szerelmes voltam. Nagyon sokáig, és reménytelenül.
És egy alkalommal az osztálypénzt kellett befizetni az osztálytitkárnál, aki közvetlenül a lány mögött ült. És annyira zavarba jöttem, hogy az összes pénzérme kiesett a kezemből. :D És a lány, akibe szerelmes voltam, meg segített összeszedni.
Egyszer egy nyári meleg napon elmentem a barátnőmhöz. Mivel nagyon meleg volt, estére szinte az összes ablakot kitártuk hogy minél jobban mozogjon a levegő. Ugye ilyenkor elég sok rovar és bogár mászkál, főleg éjjel, és így a lakásba is bejön egy csomó. Ugyanígy a WC ablaka is nyitva volt, szóval oda is. Ebből lett a gond. Úgy alakult, hogy esete mikor már félálomban voltunk, hirtelen nagyon kellett szarnom, szóval sötétben kikóvályogtam a WC-re még ilyen félkómásan, és mivel kis fény szűrődött be, sötétbe elkezdtem trónolni. Akkor még nem sejtettem, hogy mivel a szárazság is nagy volt a rovarok kapva kapnak az olyan kis víz lelő helyeken mint a WC, ezért kisebb rovarhad gyűlt össze a WC csészében, és ezek ott voltak a segglyukam alatt. Azt máig sem tudom, hogy miért gondolta úgy az egyik hogy az én kitágult végbélrendszerem számára kellemes hely lesz, de a lényeg hogy megpróbált feljutni rajt... Na de erre hogy valami be akar mászni a seggembe úgy megijedtem, hogy hirtelen felugrottam, és hát sajnos ez egyben azzal is járt hogy nem kis mennyiségű bélsarat préseltem ki magamból álló helyzetben a lábamra meg WC felé, node erre a többi benne rejtező rovar felriadt és elkezdtek felém jönni sőt még a seggemnél is éreztem h vannak, a nagy sokk hatására elkezdtem kifutni a kifelé a WC-ből és út közben ez elég nagy hangzavarral járt, főleg h becsaptam magam mögött az ajtót, és majdnem egy vázát is levertem... erre persze a barátnőm is felébredt és kijött a folyosóra, felkapcsolta a villanyt. Ott álltam én letolt alsógatyával (mert ebben aludtam), és lefosott lábakkal, rémült fejjel....
Ma már csak mosolyogva gondolok rá.
Tavaly nyáron történt a következő eset:
randiztam egy nővel, s a randi végén felmentünk hozzá, fel a lakására, s nekem akkor eszembe jutott, hogy "mi van, ha leveszem a cipőmet és lábszagom lesz?" - ugyanis szinte egész nap benne főtt a cipőben a lábam.
Ha volt is lábszagom, hál'istennek nem lehetett érezni, amikor viszont ő húzta le a harisnyáját (ekkor már az ágyában voltunk, előjáték közben), megcsapott az ő lábszaga. Ő is érezte, s nagyon elszégyellte magát.
Megkérdeztem tőle, hogy "akarod, hogy megmossam neked?".
Így esett, hogy a randi után a szex helyett először lábat mostam, a lány lábait. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!