Milyen vicces/kellemetlen/égő dolgok történtek már veled részegen? :D
Egy házibuliban mindenki be volt rúgva,és néhány srác elkezdett egymással keringőzniXDaz egyik páros annyira beindult hogy nekimentek a többieknek akik egész véletlenül PONT egy sorban haladtak el,így beindult a dominó effektusXD és mindenki elég provokatív pózban esett egymásraXD dőltem a röhögéstőlXD
Egy másik meg újévkor történt,barátnőimmel elmentünk egy diszkóba és a legjobb bnőm kiment mosdóba,én vigyáztam a poharára. Mikor kijött elkezdtünk egymás felé rohanni hogy megöleljük egymást,de annyira részegek voltunk hogy 20 centire eltévesztettük egymástXD Én neki mentem a falnak ő meg sikeresen felborított egy pártXD
Egy családi vacsora alkalmából rokonok látogattak meg minket és koccintani akartunk egymással.Ez nem ment valami könnyen,mert már senki se tudta melyik volt az ő pohara,és hogy pezsgő vagy fehérbor van-e bennükXD Úgyhogy nagyjából 20 perc arra ment el hogy mindenki röhögve passzolgatta egymásnak a poharakat hogy:
Nagyi: Ez a tied apus?
Nagypapi: Nem. Ez a tied?
Nagyi: Nem én pezsgőt ittam,csak azt szeretem.Ez nem a tied apus?
Nagypapi:Nem,ez az Ágié.Ági! Ez a tied?
Ági: *röhögve* Nem!XD
XD
ez igazából nem velem történt hanema barátnőmmel, de alényeg az volt h hót részegen fetrengve elkezdte felhívni az összes általa ismert számot, hogy SZERETLEEEK!!!!
A gáz csak az volt mikor az anyját hívta ő tudta h gond van mert magától sose mondaná. Kb 2 perc múlva ért oda mert közel laktak a kocsmához, de a barátnőm addigra elvesztette a mobilját és azóta se került meg...
Ez nem velem történt, hanem a volt fizika tanárom mesélte :D
szóval elmentek inni a haverjaival , amikor fiatalabb volt, és az egyik haverjuk annyira kész volt, hogy felmászott egy szoborra, és el kezdett beszélni hozzá, meg puszilgatni és mindenki szakadt a röhögéstől xD
A rendőrök is nehezen tudnák leszedni őt a nagy röhögőgörcs közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!