Télen mindig nagyon nagyon bepirosodik az orrom. Míg másnak nem, addig én mindig vérvörös orral közlekedem. Hogyan tudnék ezen változtatni valami sminkkel, trükkel? Jár valakik hasonló "vicces, de kellemetlen" cipőben?
Bocsánat a dinka kérdésért, de már elegem van a piros nózimból. Teljesen elvonja a figyelmet a szép arcomról. :)
És nem csak mínusz fokokban, hanem amikor szép napos télies idő van, akkor is. Nincs rá oka. :)
Akkor te előtte bealapozod az orrodat picit? Folyékony alapozó vagy púder?
Ha egyáltalán nem törölgetem és nem folyik, akkor is piros, mintha törölgetném. Ezért zavar.
Köszönöm
tudom nem nyugtat meg, de én is ugyanilyen vagyok. :D meg az arcom is piros lesz, de ar orrom főleg. >.< úgy utálom. :D de nekem akkor is, ha pl. sokat futunk tesin. >.<
vékony a bőrünk. :S én idáig nem találtam megoldást, mert alapozom az orrom, de akkor is "átlátszik" a pirosság. x"D
Igen, csak a hidegtől. Meg ha fújom és törlöm, de az nem olyan vészes. De hidegben folyamatosan piros, mintha meg lennék fázva. Az ételektől, italoktól nem szokott szerencsére.
Nem hiszem, hogy bőrbetegség, inkább az lehet, hogy vékony a bőröm.
nekem is bepirosodik az arcom & orrom ><
sajnos nem tudok rá megoldást,az alapozó+púder nekem egyáltalán nem segít :/
Köszönöm, hogy írtatok, legalább nem vagyok egyedül ezzel a problémával. :)
Persze, én sosem futok össze olyannal, akinek szintén piros lenne a nózija. :)
Én azért a puderes, alapozós trükköt kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!