Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Télen mindig nagyon nagyon...

Télen mindig nagyon nagyon bepirosodik az orrom. Míg másnak nem, addig én mindig vérvörös orral közlekedem. Hogyan tudnék ezen változtatni valami sminkkel, trükkel? Jár valakik hasonló "vicces, de kellemetlen" cipőben?

Figyelt kérdés

Bocsánat a dinka kérdésért, de már elegem van a piros nózimból. Teljesen elvonja a figyelmet a szép arcomról. :)

És nem csak mínusz fokokban, hanem amikor szép napos télies idő van, akkor is. Nincs rá oka. :)

2010. dec. 2. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem az alapozó segít,persze ha folyik az orrod és folyton azt törölgeted akkor letörlöd az alapozót.Egy csomó ismerősömnek is piros az orra és tőlem kérdezik hogy nekem miért nem az:)
2010. dec. 2. 12:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Akkor te előtte bealapozod az orrodat picit? Folyékony alapozó vagy púder?

Ha egyáltalán nem törölgetem és nem folyik, akkor is piros, mintha törölgetném. Ezért zavar.

Köszönöm

2010. dec. 2. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:

tudom nem nyugtat meg, de én is ugyanilyen vagyok. :D meg az arcom is piros lesz, de ar orrom főleg. >.< úgy utálom. :D de nekem akkor is, ha pl. sokat futunk tesin. >.<

vékony a bőrünk. :S én idáig nem találtam megoldást, mert alapozom az orrom, de akkor is "átlátszik" a pirosság. x"D

2010. dec. 2. 12:31
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi azért, legalább jár még velem más is hasonló cipőben. Pedig nagyon boldog lennék, hanem lenne piros a nózim. Jajj.
2010. dec. 2. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak a hidegtől? Nekem sajna a fűszeres forró ételektől és már attól is, ha egy korty alkoholt iszok.. Ha neked is ezek a tünetek az bizony bőrbetegség miatt is lehet. Amúgy nem tudod eltüntetni semmivel, mert az alapozó hamar lejön és nem fedi el teljesen a pirosságot.
2010. dec. 2. 13:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, csak a hidegtől. Meg ha fújom és törlöm, de az nem olyan vészes. De hidegben folyamatosan piros, mintha meg lennék fázva. Az ételektől, italoktól nem szokott szerencsére.

Nem hiszem, hogy bőrbetegség, inkább az lehet, hogy vékony a bőröm.

2010. dec. 2. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem is bepirosodik az arcom & orrom ><

sajnos nem tudok rá megoldást,az alapozó+púder nekem egyáltalán nem segít :/

2010. dec. 2. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is, de én örülök neki. Szerintem télen kifejezetten szép:) Mint egy téli porcelánbaba.
2010. dec. 2. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem is és én tök fehérbörű vagyok és akk ilyenkor csak az orrom teljesen piros :( :/ nem szereten
2010. dec. 2. 18:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok, legalább nem vagyok egyedül ezzel a problémával. :)

Persze, én sosem futok össze olyannal, akinek szintén piros lenne a nózija. :)

Én azért a puderes, alapozós trükköt kipróbálom

2010. dec. 3. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!