Milyen vicces dolgok történtek veletek a suliba?
ez ismerős :)
velem is kilencedikben volt amikor új suliba mentem az osztályfőnök engedte hogy tegezzük én meg pár nappal később egy másik tanárnak is úgy köszöntem hogy "Helló"
a tanár megkövülten nézett rám én meg rögtön mondtam hogy
"Jó napot!"
Mire ő
"Így már más"
És elment
XD
egyszer két nagyon buta lány osztálytársam meggyújtott egy földrajz atlaszt az osztályban, és rendesen belobbant a cucc, erre ők megijedtek, és ledobták a LINOLEUMRA. Azon meg lett egy b.szott nagy fekete olvadt folt...:D:D
Rajz órán, miközben a tanár órát tartott, egy gyerek beült cigizni az ablakfülkébe(a függöny mögé)...
Matekórán csaj előveszi a kézkrémet és nyom a kezért elkezdi kenegetni. Rászól a tanárúr:
-Micsinálsz, mi? Teeee teszed el a sikosítóót! Nem kell a matematikához sikosítóó. :D
ugyan ez a tanár. egyik csoporttársam kiment ebédelni ar óra elején. A tanár megelégelte és utána küldött még egy gyereket. De ő se jött vissza.Akkor megelégelte és betámasztott egy asztalra egy seprőt az ajtóhoz ha bejönnek akkor e fejükre essen. Nem kellett sok, nyílik az ajtó és lépne be egy tanárnő és a fejére esik a seprű xD. A lógósokat hozta vissza. Háát kicsitsem szakadtunk.
legnagyobb beszólása: "Ak*rvaéletb*sszameg. Maguk b*sznak tanulni?" Megszólal a tűzjelző csengő: "miaf*szvan már megint" xDxD
amúgy vallásos suli.
Ofő óra elött az osztályba azt játszotta néhány srác, hogy az osztály végéből krétákat dobnak a tábla elött álló gyerekre. Mivel így el kellett bújnunk, hogy ne találjanak el a tanári asztalt választottuk búvóhelyül barinőmmel. Nagyban csókolóztunk mikor bejött az ofő. 5 perc múlva le akart űlni és akkorát sikitott mikor megfogtam a lábát. Vicces volt.
Tesióra elött a lányok ellopták a polóim ezért félmeztelenül mentem órára. A tanár rámüvöltött, hogy mi a francot képzelek, hogy póló nélkül megyek órára. Persze a pólóim nem kerültek elő és félmeztelenül gyalogolhattam haza.
Órán mivel egy padban ülök barinőmmel elkezdte simogatni a farkam. Tetszett a dolog, fel is állt mint a karó... és a tanár kihívott felelni. Farmerban voltam így szépen kidudorodott a gatyám. Elég tré szitu volt és a tanár is megjegyezte, hogy máskor ne az ő óráján. De a lényeg, hogy ötöst kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!