Kivel történtek igazán vicces vagy kínos dolgok?
Velem történt.Énekeltem a TESCO-ban. XDD ez egyszerre volt vicces és kínos xDD
De ezek szerint nem vagyok egyedül. :P
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1236740..
Ha már TEsco, ez elég kínos... :S
Vevőszolis vagyok, és kezembe adták a papírt, hogy mit kell mondanom, és nem vettem észre, hogy be volt kapcsolva a mikrofon és a hülye munkatársam piszkált miközben beszéltem, és az egész így hangzott:
"türürürümm.... Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy akciót term... Zoli a qrva anyád! türürürümm..."
Egy pár vevő, aki épp arra járt visszafordult, rámnézett és a kollégámra és jót nevettek még kifelé menet is.! :D
kÖSZÖMÖM utolsó!
Egyébként előző miért ciki Tescoban dolgozni????
nem cink szerintem teszkóban dolgozni
én megint csak azt tudom elmesélni amit már egyszer elmondtam ezen az oldalon szóval,söröztünk haverokkal és ültünk a motorunkon arra jött egy kislány az anyukájával úgy döntöttem hogy na, most leszállok a motorról és kinyújtózkodok,és eléjük ugrottam.
nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy be voltam b***va.Mint már említettem leugrottam a motorról pont a kislány elé,aki elkezdet sírni,és azt üvölteni hogy "Gyilkos! ,Gyilkos!" akkor nem voltam olyan szellemi állapotban hogy felfogjam mi van, egyik még egy fokkal józanabb barátom beszélt a növel,én fel se fogtam mi történt. Másnap reggel felkelek aznapi ruhámban az ágyon,fájlalom a fejem, haverjaim bejönnek röhögve és elmondták mi történt este ami nálam kimaradt. Megfeledkeztem az acél tüskés bakancsomról.Reggel kellet letakarítanom róla egy 10 centis cicának a maradványait.
A kislányt egy új cicával kárpótoltam és egy kis készpénzt kárpótlásul :D
tesco :)
szegény cicus :( sneki nem állított le? ne igyál ennyit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!