Mit tegyek? Hogy hoozam helyre? Az anyám nem bízik bennem már! Észre vette, hogy szivacsot vartam a melltartómba! HELP PL!
Figyelt kérdés
NEm tudtam milyen kategóriába írjam így hát ide írtam! Nos az a baj, hogy ilyen topp szerűséget szoktam felvenni és átlátszik a mellbimbóm így hát szivacsod vartam bele(másik szivacsos melltartóból vettem ki)! most már anyám nem bízik bennem azt mondta, hogy ku*va vagyok! De hát nem vett nekem szivacsos melltartót és átlátszott minden, mert már nem kicsi! Hogyan hozzam helyre! Próbáltam már vele beszélni, de ő azt mondta, h csak a ku*vák csinálnak ilyeneket !2014. aug. 9. 21:43
1/31 anonim válasza:
Remélem ez a kérdés kamu és nem ilyen korlátolt az anyukád. Ha mégis, akkor szerintem itt mondhatsz bármit...
2/31 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem kamu...Annyira ciki helyzet! Úgy sajnálom a történteket...! Azt mondja, hogy ilyen T*knyosok nem hordanak szivacsos melltartót, dehát egy csomó barátnőm olyat hord! Már annyit sírtam miatta...Nem bírom. Szülők ti mit tennétek az anyám helyében?
2014. aug. 9. 21:52
3/31 anonim válasza:
Most a melltartódba vagy a felsődbe varrtál szivacsot?? Kicsit figyelj oda az ellentmondásokra.:-)
4/31 anonim válasza:
Hármas, szerintem a sportmelltartóra vagy ilyesmire gondolt azt nevezi toppnak.
Anyád meg iszonyú maradi, vagy nem is tudom, mi erre a jó szó...Próbálj nem foglalkozni vele. :/
5/31 A kérdező kommentje:
melltartómba....nem mondtam h a felsőmbe:)) de kérlek normális válasz is legyen, már nem bántalmazás képpen írom
2014. aug. 9. 22:05
6/31 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem kell a barátnőidet utánozni, ebben igaza van az anyukádnak.A szivacs nélküli melltartót is felveheted a top alá, és abban nem látszik át a mellbimbó sem. Ha nem kicsi már a melled, a szivacsos még nagyobbnak mutatja. Ezt valóban csak a ribik szeretik.
7/31 A kérdező kommentje:
4-es igen a sportmelltartó csak nem tudtam jól kifejezni magam...elnézést! Jaj annyira ciki
2014. aug. 9. 22:06
8/31 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és nem azért vartam bele, hogy nagyobnak tűnjön, hanem azért, hogy ne látszodjon át a bimbóm...!
2014. aug. 9. 22:08
9/31 anonim válasza:
anyud lehet fiút akart, amikor megszülettél
én tuti hogy már rég garnítúra szetteket vettem volna a lányomnak
amúgy lehet kapni szivacsbetétes toppokat is
10/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom neki elégszer elmondani, hogy nem azért volt, hogy nagyobb legyen, hanem hogy ne látszodjon át, de gát ő csak arra gondol, hogy k*r*a vagyok most meg abban kételkedik, hogy nem vagyok szűz! Pedig hát még barátom sincs!
2014. aug. 9. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!