Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám miért szólt be ezért?

Anyám miért szólt be ezért?

Figyelt kérdés
16/f vagyok, még eddig nem volt semmi párkapcsolatom, ami tudom, rossz, kellene már, 1-2 hülyegyerek beszólását megérteném, de hogy anyám a szememre hordja ezt... "hogy merészelek létezni, bocsánat". Meg is kérdezte gúnyból, hogy a fiúkat szeretem-e.... szerintetek ez normális?
2014. febr. 12. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem, ez nem normális
2014. febr. 12. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
2014. febr. 12. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem normális, ráérsz még csajozni.
2014. febr. 12. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális... Mármint az anyukád beszólása.

És ha a fiúkat szeretnéd, kitagadna? Pff...

Amúgy meg inkább az önbizalmadat kéne építgetnie, hogy merj csajozni. Szerintem.

2014. febr. 12. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem tök normális, mit várnak el egy 16 éves fiútól, hogy vastagabb "kis fekete könyve" legyen mint a Trónok harca?:D Nem kellene ilyenre beszólniuk. Anyukádról meg ez külön bunkóság volt, nem gondolt arra, hogy mi van, ha tényleg a fiúkat szereted és ezzel megbánt? Egyébként is, a melegeknek akkor nem is lehet kapcsolatuk? :D

Ha ez emgnyugtat, 16 vagyok, lány, és nekem se volt még senkim, valamint sok ismerősömnek se.

2014. febr. 12. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Én anyukám is tett megjegyzést, hogy neki 13 évesen volt fiúja...:D Mintha nem zavarna eléggé, hogy nincs barátnőm...

Azon vagyok totál ki, hogy 14 évesen volt, és ezt emlegeti, de hát egy olyan hányás csajt fel lehet szedni könnyen, de én valaki olyat akarok, aki esetleg jófej is meg aranyos... Nem kell nekem playboy bunny csak egy olyan lány, aki jófej, és igényes. Na, de az ilyenek ugye foglaltak általában...:D Na mindegy... Legalább elenged bulikba, mert azt reméli majd ott becsajozok... Hát biztos, hogy a full részeg kis 13-14 éves még szabad kiscsajok közül fogok válogatni 'kapcsolatra valót'... Elhitte:D Majd eljön a dolognak az ideje, nem tudom miért kell ezt szóvá tenni...

Másrészt meg eléggé tapintatlan, h lemelegez. Mármint mi van ha az vagy esetleg?? Azért eléggé meredek dolog lenne.

Szóval annyira nem normális, tudja, hogy ez rosszul esik neked?

16/F

2014. febr. 12. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem is 14 evesen kezdtek el ezzel basztatni. Szuleim meg nagyszuleim. Egeszen 15 eves koromig amikor osszeazedtem eletem elso szexualis kapcsolatat.

Egyebkent meg a mai napig szoktak emlegetni, h regen azt hittek buza vagyok.

2014. febr. 12. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg anyádnak hogy majd akkor szóljon be ha lesz egy 80as mage karija wowban
2014. febr. 12. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ma 22:17 miért, pont 80? 90 a cap.
2014. febr. 12. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem normális, bár nekem is folyton kérdezgeti mindenki, bár én lány vagyok. Nagyon-nagyon idegesítő:D
2014. febr. 19. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!