Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Hogy hoozam...

Mit tegyek? Hogy hoozam helyre? Az anyám nem bízik bennem már! Észre vette, hogy szivacsot vartam a melltartómba! HELP PL!

Figyelt kérdés
NEm tudtam milyen kategóriába írjam így hát ide írtam! Nos az a baj, hogy ilyen topp szerűséget szoktam felvenni és átlátszik a mellbimbóm így hát szivacsod vartam bele(másik szivacsos melltartóból vettem ki)! most már anyám nem bízik bennem azt mondta, hogy ku*va vagyok! De hát nem vett nekem szivacsos melltartót és átlátszott minden, mert már nem kicsi! Hogyan hozzam helyre! Próbáltam már vele beszélni, de ő azt mondta, h csak a ku*vák csinálnak ilyeneket !

2014. aug. 9. 21:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a felvilágosítást 4-es! :-) Nem értem anyukádat, hogy miért fogadja azt el jobban, hogy átlátszódjon minden minthogy szivacs legyen a melltartóban vagy akármiben. Nem csak olyat lehet kapni amiben akkora a szivacs, mint egy görögdinnye.
2014. aug. 9. 22:18
 12/31 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy akkora mint egy k*rvának és nagyon kerek. Asszem' bele kell törődjök ebbe, hogy már nem fog hozzám szólni 2 napja, hogy már nem is beszélünk! REmélem fog ez változni vagy öngyilkos leszek és akk nm lesz baj!
2014. aug. 9. 22:23
 13/31 anonim ***** válasza:
53%
6-os! te egy.... vagy! és ide gondolj vmi nagyon csúnyát! Gondolom te is vmi elb*szott szörnyszülött vagy vagy csak szereted mutogatni a bimbóidat xD
2014. aug. 9. 22:25
 14/31 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz anyukáddal, nem normális, ha ez miatt nem àll szóba veled!Biztos féltékeny rád vagy fogalmam sincs, hogy miért veri a víz. Ne legyél öngyilkos, adj neki egy kis időt, míg lenyugszik. Apukáddal mi a helyzet? Ő tudja ezt, hogy anyukád ez miatt mit gondol rókad?
2014. aug. 9. 22:35
 15/31 anonim ***** válasza:
49%
13 évesen én anyukámmal mentem el venni FULL PUSH UP melltartót,hogy nagyobbnak látszon. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. aug. 9. 22:36
 16/31 anonim ***** válasza:
írj privátot ha gondolod, átérzem a helyzeted
2014. aug. 10. 10:01
 17/31 Gyémántlány ***** válasza:
97%

Szerintem hagyd a topot, és vegyél normális melltartót valami fehérneműboltban. Ha tényleg akkora a melled, akkor már nem is csak sima sportmelltartóval kéne próbálkoznod.

Nem fog átlátszani semmi, ha csak sima, NEM PUSH-UP melltartót veszel, de azért normális merevítővel.

Én azt ajánlom, beszéld meg anyukáddal a problémát. "Anya, nem akartam k*rvának tűnni, csak szerettem volna, ha nem látszik át a mellem. Ha neked ez a megoldás nem tetszik, gyere el velem, és vegyünk együtt olyan melltartót, amivel te is elégedett vagy"

Ha ebben sem akar részt venni, akkor nyugodtan hagyhatod a fenébe, és döntsd el te, mit hordasz.

2014. aug. 10. 10:37
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád hülye, konzervatív, és prűd.

Tini vagy, a te korodban normális, hogy még nem szoktad meg a tested, esetleg zavar, hogy kilátszik a mellbimbód. Engem is zavarna, meztelennek érezném magam, nem véletlenül hordok szivacsos melltartót mióta az eszemet tudom. Nem a melltartó milyensége határozza meg azt, hogy k...va vagy-e. Amúgy meg, hogy mondhat ilyet egy anya a lányára csak ezért??? Esetleg nincs tisztában a szó jelentésével?

Ne foglalkozz anyukáddal. Ne érezd magad emiatt rosszul.

2014. aug. 10. 12:03
 19/31 anonim válasza:
Règebben èn is átèreztem a helyzeted. Próbálj meg valaki olyannal elmenni melltartót venni akiben megbìzol ( lány idõsebb rokon......) szerintem anyukád azèrt kapta fel ennyire ezen a vizet mert nem szereti ha titkolsz tõle valamit. Próbálj neki segíteni, örömet szerezni hogy kibèküljetek. Aztán beszèljètek meg hogy ez ebben a korban normális dolog ès te semmikèp sem akarsz k@rva lenni. 14 /L
2014. aug. 10. 12:49
 20/31 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem miért kellett le pontozni én csak leírtam,hogy hordtam ennyi idősen push uppot:) Hűha,melltartótól senki se lesz könnyűvérű. Azért találták,ki,hogy a kis mellű nők is jól érezzék magukat a bőrükben oszt cső.
2014. aug. 10. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!