Mit tegyek? Hogy hoozam helyre? Az anyám nem bízik bennem már! Észre vette, hogy szivacsot vartam a melltartómba! HELP PL!
Szerintem hagyd a topot, és vegyél normális melltartót valami fehérneműboltban. Ha tényleg akkora a melled, akkor már nem is csak sima sportmelltartóval kéne próbálkoznod.
Nem fog átlátszani semmi, ha csak sima, NEM PUSH-UP melltartót veszel, de azért normális merevítővel.
Én azt ajánlom, beszéld meg anyukáddal a problémát. "Anya, nem akartam k*rvának tűnni, csak szerettem volna, ha nem látszik át a mellem. Ha neked ez a megoldás nem tetszik, gyere el velem, és vegyünk együtt olyan melltartót, amivel te is elégedett vagy"
Ha ebben sem akar részt venni, akkor nyugodtan hagyhatod a fenébe, és döntsd el te, mit hordasz.
Anyukád hülye, konzervatív, és prűd.
Tini vagy, a te korodban normális, hogy még nem szoktad meg a tested, esetleg zavar, hogy kilátszik a mellbimbód. Engem is zavarna, meztelennek érezném magam, nem véletlenül hordok szivacsos melltartót mióta az eszemet tudom. Nem a melltartó milyensége határozza meg azt, hogy k...va vagy-e. Amúgy meg, hogy mondhat ilyet egy anya a lányára csak ezért??? Esetleg nincs tisztában a szó jelentésével?
Ne foglalkozz anyukáddal. Ne érezd magad emiatt rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!