Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Hogy hoozam...

Mit tegyek? Hogy hoozam helyre? Az anyám nem bízik bennem már! Észre vette, hogy szivacsot vartam a melltartómba! HELP PL!

Figyelt kérdés
NEm tudtam milyen kategóriába írjam így hát ide írtam! Nos az a baj, hogy ilyen topp szerűséget szoktam felvenni és átlátszik a mellbimbóm így hát szivacsod vartam bele(másik szivacsos melltartóból vettem ki)! most már anyám nem bízik bennem azt mondta, hogy ku*va vagyok! De hát nem vett nekem szivacsos melltartót és átlátszott minden, mert már nem kicsi! Hogyan hozzam helyre! Próbáltam már vele beszélni, de ő azt mondta, h csak a ku*vák csinálnak ilyeneket !

2014. aug. 9. 21:43
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Szerintem is hülyeség, hogy még mindig nem szól hozzám ez miatt! Már én is meg nyugadtam egy kicsit most már, hiszen nincs miért feleslegesen aggódjak amyám hülye viselkedése miatt!
2014. aug. 10. 13:22
 22/31 anonim válasza:
81%
Teljesen igazad van. Majd talán előbb utóbb belátja, hogy már nem az a világ van, amibe ő felnőtt. Régebben volt, aki még 16 évesen(!) sem hordott, még csak topot se... Én is 13 vagyok, és Anya még azt is megengedi, hogy push up (jól kitömött) melltartót húzzak. Szerintem (se) ezen alapul, hogy vki k**va, vagy nem. Ez van. Sok sikert! :)
2014. aug. 10. 14:43
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
Na jó, most tisztázzunk le valamit. Egy, anyukádra nehogy hallgass, amit mond egyik füleden be másikon ki. (persze nem azt mondom h ne tiszteld, valamivel csak kiérdemelte, habár nemtudom) de magasról sz.rj rá. Ugyanis ez már nem normális amit csinál. Te pedig, kicsilány, ha akarsz, akkor 20 köbméter szivacsot varrsz a melltartódba, ez egyedül a te dolgod, nem pedig anyué, Gizi nénié, Pali bácsié, a 6-os válaszolóé, a tanár nénié, a buszon az ellenőré, a főtér harmadik padján csövelő transzvesztitáé, EGYEDÜL A TIED. szarj ezekre a prűd barmokra és csinálj amit jólesik. puszillak!
2014. aug. 10. 16:47
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 10. 20:01
 25/31 anonim ***** válasza:
Írj majd, hogy mik a fejlemények anyukáddal kapcsolatban. :)
2014. aug. 10. 21:08
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs ezzel. Sőt! nekem kicsi mellem van... a mellbimbóm is kicsi, hegyes.... és ha a felső (pl. top) alá nem vennék melltartót simán látszana a mellbimbóm. Szerintem ez k*rvásabb mint a szivacsbetét! még szivacs nélküli melltartóban is látszana az tuti....

pedig már 36 éves vagyok....

szóval anyukád igazán átgondolhatná a dolgokat.

persze biztos félt, és fél hogy rossz útra térsz.... de azért ez sok.

viszont az én párom annál izgatóbbat nem tud elképzelni, mint mikor egy lány melltartó nélküli pólóban sétál az utcán, és látszik a mellbimbója a pólón keresztül :) szóval ezt nem ártana anyukáddal közölni, hogy vannak ilyen férfiak, és ha nem akarja hogy megbámuljanak.....

2014. aug. 11. 09:16
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha már k*r*ság szempontjából nézzük, sokkal k*vásabb ha átlátszik a mellbimbó. A pasik is jobban megbámulnak, és nem is esztétikus látvány.
2014. aug. 11. 20:55
 28/31 anonim válasza:
Szia ! de mekkora a melled ? mérd meg mell alatt és a mell legteltbb részét és ha van legalább öt centi különbség akkor már 65-70AA-sat már tudsz hordani
2014. aug. 11. 22:00
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem kicsi már a melled, a szivacsos még nagyobbnak mutatja. Ezt valóban csak a ribik szeretik."

Te nem vagy normális. Nem vagyok ribi, visszahúzódó lány vagyok, sőt szociális fóbiám van, 18 évesen lett először barátom, összesen két fiúval voltam, röviden nem vagyok ribi, mégis gyűlölöm, mélységesen gyűlölöm hogy kis melleim vannak, és rettenetesen szégyellem őket....

Kérdező, anyád nem normális, próbáld elengedni a füled mellett amit mond ebben a témában.

2014. aug. 13. 13:08
 30/31 anonim ***** válasza:

Válaszolok, ha még nem oldódott meg a probléma.

Vegyél fel valami nagyon hosszú szoknyát+bő, hosszúujjú pólót, és mond azt anyukádnak, ha megkérdezi, h miért vagy ilyen ruhákban:

-Ez is k*rvás? Csak mert nálad amikor nem utcaszélinek próbálok öltözni, akkor te lek*rvázol. Vagy inkább a bugyimat szemléltető rövidnadrágban és 2 éve kinőtt ujjatlan pólóban kellessem magam az út szélén, miközben kilátszik a mellbimbóm?

Erre biztosan nagyon haragudni fog, de miután kiüvöltözte magàt, átgondolja az egész ügyet, és rájön, h tényleg inkább a szivacs, minthogy naponta 5x dugjanak meg.

2014. aug. 22. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!