Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnám le az...

Hogyan állíthatnám le az anyósomat?

Figyelt kérdés
Anyósomat Erzsébetnek hívják és mindenáron azt akarja, hogy róla nevezzük el a lányunkat.A férjem az ő pártján van. A lányunknak a Maja nevet szánjuk, de anyósomnak az nem tetszik, azt mondta, ha nem Erzsébet lesz a kislány, ő biztos megöli.A párom is szeretné a Maja nevet adni, de ő inkább az anyja mellett áll.Modtam anyósomnak, hogy Maja lesz és kész, de ő egyre csak Erzsikézi, meg Bözsikézi a pocakomban lévő babát.Második névnek sem szeretném ezt a nevet, mert nagyon nem tetszik, a hideg ráz a hangzásától is, de főleg azért nem tetszik, mert a kibírhatatlan anyósómat hívják így.Mondtam neki, hogy ne szóljon bele a névválasztásba, de azt mondta, hogy igen is beleszól, mert ez családi hagyomány és az ő anyukáját, nagymamáját és dédmamáját is így hívták.Mondtam, hogy mi ezt a hagyományt most megszakítjuk, Maja lesz a kicsi, de ő hajthatatlan.Segítsetek!

2014. aug. 14. 21:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához! :)
2014. aug. 18. 21:22
 32/38 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! Mindemellett számomra elég hihetetlen - továbbra is - hogy ilyen van... Szegény férjed...
2014. aug. 18. 21:29
 33/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 18. 21:48
 34/38 anonim ***** válasza:
Isten hozta Maját! (Én vagyok, aki írta, hogy nálunk is Maja lesz.) És légy büszke a férjedre, hogy így kiállt melletted. Minden jót kívánok nektek!
2014. aug. 18. 22:13
 35/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához! :) 26-os válaszoló vagyok.
2014. aug. 19. 15:47
 36/38 anonim ***** válasza:
Gratula!!! (és ahhoz is, hogy a sarkatokra álltatok)
2014. aug. 19. 15:49
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!! Sok egészséget!

És most most már csak magatokra figyeljetek meg a kis csöppségre!!! Anyóst meg jó messzire el kell kerülni!!

2014. aug. 19. 16:07
 38/38 anonim ***** válasza:
Kicsit megkésve, de sok boldogságot és jó egészséget nektek! Szomorú hogy így alakult, de helyesen cselekedtetek. Anyós remélhetőleg kezelteti magát, de ez már ne legyen a ti gondotok. (22-es)
2014. aug. 28. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!