Hogy allithatnam le faraszto kisgyerekes "baratnomet"?
A not kb 1 eve ismerem. Igazabol sosem tartottam baratnomnek, de mivel a lanya jol elvan az enyemmel, volt hogy elmentunk egyutt parkba stb. Kb 6 honapja kezdodott, amikor is kiderult, hogy a no alkoholista (csak jol titkolta eddig), hogy folyamatosan megjelenik nalam, se szo se beszed, beallit.
Epp lefektettem a lanyom, lehunytam a szemem en is, erre felkelt minket. De volt mar ra pelda, hogy reszegen allitott be (tobb alkalommal, amikor is azt sem tudja miket beszel).
Legutobb nagyon csunyan megmondtam neki a magamet, sot az elobb is, hogy felkeltett minket, ne csinalja mar ezt stb.
Olyan, mintha nem fogna fel, amit mondok neki. Hogyan vakarhatnam le magamrol?????
A telefonjait mar nem veszem fel (azelott volt hogy 12szr hivott egy nap), de o telefon nelkul csak ugy megjelenik nalam.
bocsi, egy kicsit ertelmetlen lett a komment, de nagyon ideges vagyok.
Nem engedtem be a csajt, kozoltem h felkeltett minket es bezartam az ajtot. Azota a lanyomat visszaaltattam.
Ez nagyon durva. Próbáltad már hogy nem is nyitsz ajtót?
Ha minden kötél szakad én bizony hivatalos útra terelném. Ez már zaklatás.
Amikor részeg mi van a lányával?
Mondd meg neki, hogy ne keressen titeket soha többet, legalábbis addig, amíg ez az alkohol gondja van. Persze, amikor a nő nem részeg éppen. Végső esetben, ha így sem hagy békén, mondd, hogy hívni fogod a rendőrséget és feljelented, és, ha ez sem hat, hívd ki a rendőrséget.
Ilyenkor múszáj nagyon a talpadra állni és határozottnak lenni, különben soha nem száll le rólatok. A kislányodnak sem hiányzik egy részeg ember látványa.
koszi a valaszokat. Igen, tenyleg figyelemre vagyik. Mar banom, hogy ennyi idon keresztul hallgattam a panaszkodasait.
3 gyereke van, rengeteget veszekednek a ferjevel az alkohol miatt. Az a baj, hogy sokszor megsajnaltam es meghallgattam.
De amiota atlepett egy hatart Pl ejszakai telefonhivogatasok, vagy volt hogy ejszaka vert fel minket reszegen (ferjem pont dolgozott),
en probalnek hatralni, mondtam h amig nem megy el pszihologushoz, addig nincs haverkodas (nagyon durvan mondtam meg neki)
(kulfoldon elunk, o nem szamithat senkire. Volt regebenn egy baratnoje, de o is lekoccoltatta. Az elejen tenyleg normalisnak tunik, a vegen meg raerolteti magat az emberre.)
A telefonjait mar reg nem veszem fel kb 1 honapja (azelott is mar egy eve "neman" voltam o miatta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!